20/7/12

Στο Δημοτικο Συμβουλιο το αίτημα των κατοίκων Ακρωτηρίου , Σούδας και Βαρυπέτρου για τα δημοτικά τέλη

Οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων : Ακρωτηρίου, Σούδας & Θερίσου μεσω Λαικών Συνελευσεών μας, εκφράσαμε εδω και μήνες  την απερίφραστη αντίθεσή μας στις αυξήσεις των Τιμολογίων  Υδρευσης Αδρευσης και Αποχέτευσης  καθώς και στις Αυξήσεις  για το Ενιαίο Τέλος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού που αποφασίστηκαν  απο το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.
Θεωρούμε την δεδομενη χρονικη στιγμη, αδικαιολόγητη και κοινωνικά άδικη καθε επιβολή προσθετου φορου και ως εκ τούτου,  μετα απο συγκεντρωση  1700  υπογραφων, διεκδικουμε την  άμεση ανάκληση των κανονιστικών  απόφασεων  του Δημοτικου Συμβουλιου.
Η Μαζικοτητα του αγώνα μας σε συνδυασμό με την απήχηση που βρηκε στην συνείδηση της κοινωνίας, απέδωσε καρπούς.
Ορίστηκε  λοιπον υστερα απο συντονισμένες  προσπάθειές μας και μετά από αίτημα που κατέθεσε το σύνολο της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου η σύγκλιση του παραπάνω οργάνου  την Τρίτη 24/07/2012 και ώρα 7.30 μ.μ. για την επανεξέταση  των έν λόγω αποφασεων!!!!
Σε αυτήν την πολυ κρίσιμη συνεδρίαση  ζητάμε  την καθολική συμμετοχή των κατοίκων των περιοχών μας και κάθε ευαισθητοποιημένου πολίτη των Χανίων, σε ένα  κοινο αγώνα  απέναντι σε χαράτσια που μειώνουν τα πενιχρά μας εισοδήματα και  ταπεινωνουν την Ανθρωπιά μας!!!!!

Οι εκπρόσωποι των Λαϊκών Συνελεύσεων Ακρωτηρίου, Βαρυπέτρου και της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Σούδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates