7/2/13

ΝΑ πώς κατάντησαν τους Ελληνες, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ

Την ώρα που ο ψευτοπρωθυπουργός και η συγκυβέρνησή του προσπαθούν να μας πείσουν μέσα από τα φερέφωνά τους ότι η χώρα βρίσκεται σε...τροχιά εξόδου από το τούνελ, όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης παίζουν φωτογραφίες και πλάνα από τη διανομή δωρεάν λαχανικών στους Αθηναίους. Στην Ελλάδα; Τέτοια πλάνα απαγορεύτηκαν πια, από το ΕΣΡ, με την πρόφαση ότι προσβάλλει τα προσωπικά μας δεδομένα.
Ο διασυρμός της κυβέρνησης δεν μπορεί πια να συγκρατηθεί, τα ξένα μέσα ενημέρωσης μιλάνε απροκάλυπτα για Χούντα στην Ελλάδα. Μια χούντα που κακοποιεί όσους συλλαμβάνει, που ποινικοποιεί την ελευθεροτυπία και τους κοινωνικούς αγώνες.

Μια χούντα εθελόδουλη, που εχει μετατρέψει τη χώρα μας σε προτεκτοράτο της Γερμανίας, οι ίδιοι οι υπουργοί παραδέχονται πως οι νόμοι δε γράφονται πια από Ελληνες...
Κι όλα αυτά, την ώρα που αποκαλύπτεται ότι στη χώρα μας επιβλήθηκαν με δόλο, το ΔΝΤ και τα μνημόνια, με κόλπα που είχαν σα στόχο το ξεπούλημα δημόσιας και δήμευση ιδιωτικής περιουσίας. Την ώρα που το ίδιο το ΔΝΤ παραδέχεται τα λάθη του - προετοιμάζοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από το μηχανισμό στήριξης.
Και τούτη την ώρα, η συγκυβέρνηση των αθλίων, συνεχίζει την ίδια πολιτική, δεν κάνει ούτε βήμα πίσω, δεν αξιοποιεί καν τα λάθη των δανειστών της για να επαναδιαπραγματευτεί τα μέτρα.
Και η κοινωνία; Είναι μια κοινωνία διαλυμένη, μια κοινωνία τυφλή. Μια κοινωνία που πέταξε τη μοναδική της ευκαιρία στα σκουπίδια, που αρνήθηκε να πιστέψει αυτούς που της προσέφεραν τη λύση, αυτούς που έντιμα, εδώ και χρόνια την προειδοποιούσαν, εξηγούσαν κι ανέλυαν της αιτίες της κρίσης, αυτούς που προέβλεψαν όλα όσα συμβαίνουν.
Ενας λαός που δεν αντιστέκεται στην καταστροφή του είναι ένας λαός δειλών, φοβισμένων, ανάξιων να φέρουν το βάρος της ίδιας τους της ιστορίας και του πολιτισμού τους, ένας λαός που φτύνει στα μνήματα των προγόνων του. Ενας λαός που προτίμησε να κολυμπά αμέριμνος στις παραλίες από το να περισώσει τη δημοκρατία του.
Ο Ελληνισμός έφτασε στο τέλος του είπε ο συντηρητικός διαννοούμενος Γιανναράς.
Ενα τέλος που, ίσως και να του άξιζε.

Να πως καταντήσατε την πατρίδα μας, γαμώ το χριστό σας γαμώ...













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates