22/5/13

Χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες στην Αιγιαλεία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!

Από χθες  Τρίτη 21/5 και για τρεις μέρες οι καμπάνες των ναών της Αιγιαλείας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας θεωρεί πως αποτελεί «φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες» και με το οποίο «αυτομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης».
 «Οι πολιτικοί μας ταγοί, χωρίς αιδώ μας φοράνε χειροπέδες και φίμωτρα, βάζουν στο γύψο τα πανανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης μας και ουδείς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται» αναφέρει το ψήφισμα ιερέων της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας.
Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, σε άρθρο του το οποίο δημοσιεύει το romfea.gr καταγγέλει το νομοσχέδιο για τα πιο απίθανα πράγματα, υιοθετώντας την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής και κρατώντας μια σαφέστατη φιλο-ναζιστική στάση ξεπερνώντας τα όρια του γελοίου, λέγοντας:
«Έχουμε την γνώμη, ότι απ’ εδώ και πέρα ό,τι στραβό κι αν συμβαίνει ολόγυρά μας, θα είναι υπό την προστασία του Νόμου, αφού δηλ. εμείς δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας δημοσίως, Δηλαδή:
Ο γυμνισμός θα είναι ελεύθερος!
Η ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμποδίστως, παρασύροντας τους νέους μας στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση!
Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα “βαποράκια” τους θα κινούνται ελεύθερα!
Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να αρθρώσει ένα λόγο εναντίον τους, μόνο και μόνο επειδή θα χαρακτηρίζεται “ρατσιστής”».
 Ο κ. Αμβρόσιος προσθέτει, μεταξύ άλλων:
«Το μέτρο αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Εκκλησία! Μεταξύ των άλλων θα φιμώνουν και τον ιερόν άμβωνα! Μια πιο προσεκτική ανάγνωση του Νομοσχεδίου μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι:
Απαγορεύεται στον Επίσκοπο να διδάσκει τους πιστούς του!»Απαγορεύεται στον ιεροκήρυκα να αναπτύσσει τον Ευαγγελικό Νόμο!
Απαγορεύεται στον Εφημέριο να ενημερώνει τους Ενορίτες του για τα διάφορα ιδεολογικά...
ρεύματα της εποχής, για τις αιρέσεις κλπ. και να εφιστά την προσοχή τους.
Εάν π.χ. τολμήσει να κηρύξει κατά των Χιλιαστών, θα συλλαμβάνεται!
Έτσι λοιπόν:
Οι Χιλιαστές ελεύθερα θα χτυπάνε την πόρτα μας!
Οι έμποροι της σάρκας ανεμπόδιστοι θα παρενοχλούν τα παιδιά μας!
Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνονται έξω από τα σχολεία, για να πωλούν την πραμάτειά τους!
Κανείς από αύριο δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον τους, αφού ο Νόμος μας το απαγορεύει!»

 http://syndesmos71.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates