24/1/14

Ryanair, Easyjet, Airberlin επελαύνουν στα ελληνικά αεροδρόμια

Η  ομοβροντία ανακοινώσεων περιλαμβάνει πτήσεις της ιρλανδικής εταιρείας από Χανιά προς Bournemouth και από Ρόδο προς Όσλο -Της Easyjet από Ρώμη προς Θεσσαλονίκη και Ρόδο και της AirBerlin από Βιέννη προς Καλαμάτα 

Ακόμη δύο δρομολόγια από και προς τα Χανιά και τη Ρόδο προς Bournemouth στην Μεγάλη Βρετανία και Οσλο στην Νορβηγία ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair. Τα δύο αυτά δρομολόγια έρχονται να προστεθούν στα εκατοντάδες άλλα που πραγματοποιεί η εταιρία προς την Ελλάδα από το σύνολο σχεδόν των ευρωπαϊκών προορισμών που εξυπηρετεί  προς τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας και αναμένεται να ξεκινήσουν από τoν Απρίλιο.

Με μια άριστη επικοινωνιακή τακτική η μεγαλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη  συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες ειδήσεις των ελληνικών media ανακοινώνοντας κάθε ημέρα και ένα καινούργιο δρομολόγιο προς την Ελλάδα. Η τακτική της εταιρίας είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταστεί ο μεγαλύτερος, σε ό,τι αφορά την μεταφορά επιβατών, αερομεταφορέας στην Ελλάδα. Οι ιθύνοντες της ιρλανδικής εταιρίας έχοντας στην διάθεση τους πάνω από 300 αεροσκάφη θέλουν να κατακτήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά αντιγράφοντας το παράδειγμα της εισόδου της στην Ιταλία όπου σε τρία χρόνια από την πρώτη της πτήση σε Ιταλικό αεροδρόμιο την φετινή χρονιά ξεπέρασε την κραταιά Alitalia  και έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρία της γειτονικής χώρας.

Όμως η πρόκληση για το 2014 όσον αφορά την αγορά είναι το γεγονός ότι όλοι ο μεγάλοι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους προσπαθούν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο στην διακίνηση των 15 και πλέον εκατομμυρίων τουριστών που θα επισκεφτούν με αεροπλάνο την Ελλάδα. Έτσι η Easyjet, δεύτερη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ακόμη δύο πτήσεις από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης προς το αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και Ρόδου ενώ η τρίτη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους η γερμανική Airberlin ανακοίνωσε και αυτή με την σειρά της ακόμη μια νέα πτήση από την Καλαμάτα προς την Βιέννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates