20/1/15

Τράπεζα Χανίων: έβγαλε Δήμαρχο, πάει και για Βουλευτή!

Πληρώνει η τράπεζα Χανίων για να στέλνει SMS ο γιός του Μαρακάκη της Τράπεζας Χανίων σε χιλιάδες χανιώτες να τον ψηφίσουν. Μού στειλε και μένα. Που να ξέρει όμως ότι έτσι θα μου θύμιζε την  ανάρτηση που είχα κάνει πριν τις δημοτικές εκλογές αποκαλύπτοντας την μεθοδευμένη προσπάθεια της Τράπεζας Χανίων να πάρει σιγά σιγά τον έλεγχο του νομού στα χέρια της.
Αν σκεφτεί κανείς ότι έχει εξαγοράσει τις μεγαλύτερες παραγωγικές επιχειρήσεις - καλά ή κακά - δεν το κρίνω, έβγαλε το "δικό της" δήμαρχο κι ετοιμάζεται τώρα να βγάλει και το δικό της βουλευτή, θα διαπιστώσει ότι  εκείνη η ανάρτηση,  για την οποία έγινε τόσος ντόρος και δέχθηκα τόσες επιθέσεις κυρίως από τη δική μου παράταξη, είχα απόλυτο δίκιο.
Το ξαναλέω λοιπόν, κι ας φροντίσουν κάποιοι στόκοι να το βάλουν καλά στο μυαλό τους:
Ο Θεοδωράκης που "χωρίς αμοιβή δεν πάει ούτε στο περίπτερο" οπως είπε κι ο παλιός του φίλος Τζίμης Πανούσης, δουλεύει για τα μεγάλα οικονομικά τραστ (Μπόμπολας κ.α.) που τον χρηματοδοτούν για να μπλοκάρει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ανάλογες είναι οι συμμετοχές των υποψηφίων του στα περιφερειακά ψηφοδέλτια. Η υποψηφιότητα Μαρακάκη στα Χανιά, δεν είναι λοιπόν τίποτα άλλο, παρά το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας οικονομικής στήριξης του Ποταμιού με αντάλλαγμα, αν δεν πάρει την τέταρτη έδρα ο Θεοδωράκης από δω, να την πάρει ο Μαρακάκης ο οποίος με μιαν ύποπτη βεβαιότητα δηλώνει πως το Ποτάμι στα Χανιά θα είναι κυρίαρχη δύναμη.
Και να αποκτήσει η Τράπεζα Χανίων το δικό της βουλευτή.

Υ.Γ. Και θυμήθηκα και το Δαμιανάκη που κοβε επιταγές για να αγοράζει ψήφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates