1/2/15

Μηνύματα αισιοδοξίας και ενότητας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ακρωτηρίου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες η γιορτή νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Ακρωτηρίου, όπου μέλη και φίλοι του κόμματος έφαγαν, ήπιαν και κουβέντιασαν σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη και γεμάτη αισιοδοξία ατμόσφαιρα στο πολιτιστικό καφενείο Ταχυδρόμος στα Κουνουπιδιανά. Πάντως δεν έλειψε ο προβληματισμός για την έκβαση της δύσκολης διαπραγματευτικής μάχης που μόλις ξεκίνησε.

Το καλωσόρισμα έκανε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ακρωτηρίου Γιώργος Γυπάκης λέγοντας "σήμερα γιορτάζουμε την ανάκτηση της αξιοπρέπειας, της περηφάνιας, της ελπίδας" ενώ αναφέρθηκε στον από δω και πέρα ρόλο των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας ως "εγγυητές της υλοποίησης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους συμπολίτες μας".
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Ανδρέας Παπανδρέου μιλώντας για το στίγμα που δίνει η νέα κυβέρνηση και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει.
Παρών ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ο οποίος μίλησε για "πραγματικό πόλεμο που ξεκίνησε αμέσως μετά τη συνάντηση Ντάισεμπλουμ - Βαρουφάκη" ενώ αναφέρθηκε στο "σχέδιο που ξετυλίγει σιγά - σιγά η κυβέρνηση" και στο οποίο κεντρικό ρόλο παίζουν ήδη (όπως φάνηκε και με το θέμα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας) οι γεωπολιτικές συμμαχίες. Στόχος, είπε ο βουλευτής "είναι να κερδίσουμε χρόνο και να καταφέρουμε τη μείωση του χρέους ώστε να εξασφαλίσουμε χρήματα για την αναπτυξιακή πολιτική". Τέλος ο κ. Πολάκης που σημειωτέον δηλώνει ότι θα εστιάσει το κοινοβουλευτικό του έργο στα θέματα της Κρήτης, του νομού Χανίων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανέφερε ως πρώτης προτεραιότητας θέμα για την κυβέρνησή του όσον αφορά στην Κρήτη, το έργο του ΒΟΑΚ.
Αργά το βράδι, ήρθαν στον Ταχυδρόμο και εκπρόσωποι των εταίρων του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκυβέρνηση, οι υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παντελής Καπαρουδάκης και Κώστας Γύπαρης δίνοντας στη γιορτή ένα ακόμα πιο αισιόδοξο μήνυμα ενότητας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates