4/2/15

Πριν καν ορκιστούν άρχισαν να δουλεύουν για το νομό, οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ!

Aκόμα δεν ορκίστηκαν κι αρχισαν έργο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. Εμ, σε ένα νομό που έχει μείνει μια εικοσαετία πίσω εξαιτίας των γραφικών που τον εκπροσωπούσαν, πολλά πράγματα πρέπει να γίνουν!
Δεστε τη χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook και θα καταλάβετε:
"Χθες συναντησαμε με την Βαλια Βαγιωνακη σε συννενοηση με το Γιωργο Σταθακη τους μαθητες της σχολης του ΟΑΕΔ στον ταυρωνιτη που ειναι σε καταληψη λογω του προβληματος της μη δωρεαν μεταφορας τους που ειχε ως αποτελεσμα καποιοι μαθητες να εγκαταλειπουν τοσχολειο λογω οικονομικης αδυναμιας των οικογενειων τους. Απο την ενημερωση που ειχαμε απο τη διοικηση του σχολειου διαπιστωσαμε οτι το προβλημα σερνεται εδω και 7-8 μηνες σε ενα δαιδαλο γραφειοκρατιας και παραοικονομιας με συνεπεια ενω το σχολειο να εχει μονιμο οδηγο να μην εχει λεωφορειο...με εξωθεν πιεσεις δεν παραδοθηκε το λεωφορειο που ειχε κατακυρωθει στο διαγωνισμο με συνεπεια η κατασταση να φτασει σε αδιεξοδο.
Σημερα επισκεφθηκαμε τη διοικηση του ΟΑΕΔ στην Αθηνα οπου επιβαλλαμε να γινει αμεση αναθεση της μεταφορας σε εξωτερικο μεταφορεα, με αποφαση στη σημερινη συνεδριαση του δσ του οργανισμου ως πρωτο βημα και δευτερο να υπαρξει προωθηση της κατ αρχην συμφωνιας που καναμε χθες με το δημαρχο πλατανια γιαννη Μαλανδρακη για παραχωρηση λεωφορειου του δημου στο σχολειο ωστε να μεταφερονται οι μαθητες απο τον οδηγο που διαθετει το σχολειο.Πιστευω μεχρι την πεμπτη να ξεκινησει η μεταφορα των μαθητων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates