15/7/11

Βραβείο Κορυφαίου Τουριστικού Προορισμού πήραν τα Χανιά από τον Εκδοτικό Ομιλο Λυμπέρη


Το βραβείο του «κορυφαίου τουριστικού προορισμού» για τα Χανιά, όπως τα επέλεξαν οι αναγνώστες του γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού «Condé Nast Traveller», παρέλαβε ο Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης, κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 και ώρα 20:30, στο Λαγονήσι.


Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν ο  υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο Χανίων, η βράβευσή του από ένα περιοδικό παγκόσμιας εμβέλειας όπως το Condé Nast Traveller”», επεσήμανε ο κ. Σκουλάκης, παραλαμβάνοντας το σχετικό βραβείο.

 «Η διάκρισή μας, ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, σε συνεργασία με τους δημότες μας,  είναι να κερδίσουμε ένα μεγάλο στοίχημα: Να διατηρήσουμε την πρωτιά αυτή και,  τον ωραίο Δήμο μας, να τον κάνουμε ακόμη ωραιότερο», τόνισε ο κ. Δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι «ο τουρισμός αποτελεί στρατηγικό πυλώνα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

Επίσης, απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους παραβρισκόμενους, να επισκεφθούν τα Χανιά, και να απολαύσουν ιδίοις όμμασι τις ομορφιές τους.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ελληνικά νησιά και πόλεις να βραβεύονται από μεγάλα τουριστικά περιοδικά, ως οι καλύτεροι προορισμοί διεθνώς
», δήλωσε από την πλευρά του, ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Νικητιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι τα Χανιά αναδείχθηκαν σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό με βάση την ψηφοφορία που διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά ο Εκδοτικός Όμιλος Λυμπέρη μαζί με την Ελληνική έκδοση του Νο1 ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, το «Condé Nast Traveller», το οποίο και θεσπίζει τα βραβεία φιλοξενίας αναγνωστών, που αφορούν σε τουριστικούς προορισμούς.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε στις 7 Μαρτίου 2011 και η δεύτερη και τελική φάση ξεκίνησε από τις 5 Μαΐου 2011 και ολοκληρώθηκε στις 6 Ιουνίου 2011. Οι νικητές των βραβείων, μεταξύ των οποίων και τα «ΧΑΝΙΑ», ανακοινώθηκαν στο τεύχος Νο12 (Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2011), στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού.

Περισσότερα | στη σελίδα μας στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates