19/4/12

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Πέντε ερωτήσεις ο καθενας με 20 λεπτά απάντηση για την κάθε μια, επέτρεψε ο Βενιζέλος στα ΜΜΕ της Κρήτης. Διότι,  μην το ξεχνάμε, χούντα είναι ό,τι θέλει κάνει και δε ρωτά. Στη  συνέντευξη που έστησε εξ Αθηνών (ούτε που τόλμησε να κατέβει Κρήτη) ο Βενιζέλος μαζί με τους καναλάρχες και τους μεγαλοεκδότες της Κρήτης, φάνηκε το μεγαλείο της διαφθοράς.

Φαρδύς πλατύς ο αρχιερέας της διαπλοκής των μεγαλοεργολάβων και καναλαρχών της χώρας, στα Χανιώτικα Νέα, με το χαμόγελο να πιάνει όλη τη σελίδα. Μεγάλη τιμή για τον άνθρωπο που πούλησε την Ελλάδα στους τοκογλύφους! 

Στα Χανιά το ξέρουμε το παραμύθι χρόνια τώρα.
Υπό την υψηλή εποπτεία του Δαμιανάκη δουλεύουν οι δημοσιογραφοι της Νέας Τηλεόρασης και του ΚΥΔΩΝ TV όπως και των Χανιώτικων Νέων. Γιατί όχι άλλωστε, έχει καταξοδευτεί ο άνθρωπος. Ακόμα και η συντρόφισα Λίτσα τον έχει καταγγείλει για τα λεφτά που μοιράζει.
Ελα όμως που δεν είμαστε όλοι επι πληρωμή οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.... Λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη, ο ΚΡΗΤΗ TV που άλλωστε είναι το μεγαλύτερο σε ακροαματικότητα κανάλι της Κρήτης, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Τις τελευταίες ώρες το κεντρικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους προαναγγέλλει με sms και e-mail ότι απόψε στις 21:00 θα μεταδοθεί απευθείας συνέντευξη του προέδρου του κόμματος...
Βαγγέλη Βενιζέλου στα τηλεοπτικά δίκτυα της Κρήτης. Οφείλουμε ευθύς εξ αρχής να διευκρινίσουμε ότι η "ΚΡΗΤΗ TV" δεν μετέχει και ως εκ τούτου δε θα μεταδώσει την συγκεκριμένη συνέντευξη. Γεγονός που πρώτο το ΠΑΣΟΚ κεντρικά όφειλε να διευκρινίσει ως προς το ποιοι συμμετέχουν στην συνέντευξη, η οποία να σημειωθεί, οργανώθηκε και σχεδιάστηκε απευθείας από το ΠΑΣΟΚ και με την οποία ουδεμία σχέση είχαν αναφορικά με τις προσκλήσεις και την θεματολογία της τα ΜΜΕ της Κρήτης. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν ότι η συνέντευξη αυτή προσλαμβάνει χαρακτήρα συνέντευξης Τύπου με την συμμετοχή και δημοσιογράφων από άλλα μέσα, όπως εφημερίδες και ραδιόφωνα του νησιού. Επί της ουσίας της μη συμμετοχής της "ΚΡΗΤΗ TV" σημειώνουμε τα εξής: 1. Κατά πάγια αρχή και ιδίως σε προεκλογική περίοδο η "ΚΡΗΤΗ TV" δεν μετέχει σε συνεντεύξεις που οργανώνονται με ευθύνη των κομμάτων εκτός αν αυτές έχουν τον χαρακτήρα συνέντευξης Τύπου. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση πρόκειται για μία κατ’ ευφημισμόν διακαναλική συνέντευξη των μέσων της Κρήτης, για την οποία τα ίδια τα μέσα ουδέποτε συμφώνησαν ή συνεννοήθηκαν να την ζητήσουν αλλά πολύ περισσότερο, ουσιαστικά σχεδιάστηκε και στήθηκε από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. 2. Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε 3 ημέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για περιοδεία στην Κρήτη, θεωρούμε τουλάχιστον "επαρχιώτικη" την λογική ένα κόμμα να καλεί, με ποια άραγε ατζέντα, σε διακαναλική συνέντευξη; 3. Μήπως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ήταν προτιμότερο όπως πράττει και με τα κεντρικά δίκτυα ενημέρωσης, εφόσον ΜΜΕ της Κρήτης αιτηθεί συνέντευξη να την παραχωρήσει κατά την εδώ παρουσία του στο χώρο του μέσου και χωρίς προκαθορισμένη ατζέντα αλλά με γνώμονα την δημοσιογραφική δεοντολογία με ανοιχτό τον κατάλογο των ερωτημάτων; 4. Η "ΚΡΗΤΗ TV" όπως έχει αποδείξει έμπρακτα στην πολύχρονη παρουσία της είναι ανοιχτή στην φιλοξενία όλων των πολιτικών απόψεων, όχι όμως με προκαθορισμένο το πλαίσιο των συνεντεύξεων, αφού πάνω από όλα προτεραιότητα της είναι οι πολίτες της Κρήτης έναντι των οποίων και μόνο ως μέσο ενημέρωσης είναι υπόλογη"
Κανείς απο δω και πέρα δεν πρέπει να βλέπει τα  δελτία των τοπικών καναλιών ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΚΥΔΩΝ , ούτε να πιστεύει την προπαγάνδα των Χανιώτικων Νέων...που ξαφνικά ανακάλυψαν ότι όλα τα προβλήματα του νομού άρχισαν να λύνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates