4/7/12

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/7 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΘΕΜΑ:

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αδιαφορώντας για το μήνυμα των δύο απανωτών εκλογικών αναμετρήσεων και  διαψεύδοντας για άλλη μια φορά τις ελπίδες του εξαπατημένου λαού, η νέα κυβέρνηση έδειξε ήδη δείγματα υποταγής στις πολιτικές του μνημονίου που έφεραν σε απόγνωση την πλειοψηφία των Ελλήνων. Την ώρα που περιμένουμε μια υποτιθέμενη "διαπραγμάτευση", η εφαρμογή του μνημονίου συνεχίζεται ακάθεκτη με απίστευτη σκληρότητα.
Τα μέτρα και οι φόροι του Ιουνίου είναι εδώ. Η ανεργία αυξάνεται. Οι φτωχοί πληθαίνουν.
Η ΔΕΗ συνεχίζει να κόβει το ρεύμα καθημερινά σε δεκάδες φτωχούς συμπολίτες μας και η εφορία ετοιμάζεται να αρχίσει τις κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν τα φοβερά χαράτσια. Ακόμα και ο Διοικητής του ΙΚΑ απειλεί με κατασχέσεις τους οφειλέτες του οργανισμού. Από κοντά και οι τράπεζες που έχουν εκχωρήσει την πλειονότητα των δανείων μας σε τρίτους, εταιρείες που καραδοκούν να αποκτήσουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

Εμείς πώς απαντάμε;
Εμείς οφείλουμε, με αλληλεγγύη, να υπερασπιστούμε τις περιουσίες μας βάση του άρθρου 17 παρ. 2 του Συντάγματος:
"Kανένας δεν στερείται την ιδιοκτησία του, παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια που έχει αποδειχθεί με τον προσήκοντα τρόπο, όταν και όπως ο νόμος ορίζει, και πάντοτε αφού προηγηθεί πλήρης αποζημίωση, που να ανταποκρίνεται στην αξία την οποία είχε το απαλλοτριούμενο κατά το χρόνο της συζήτησης στο δικαστήριο για τον προσωρινό προσδιορισμό της αποζημίωσης."
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!

Από τη Συντονιστική Επιτροπή της Συνέλευσης Ακρωτηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates