9/7/12

"Με την ουρά στα σκέλια ο Σαμαράς"

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Εχθές το βράδυ με προσοχή είδα τις προγραμματικές δηλώσεις .
Άκουσα πολύ ελάχιστα την λέξη επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου από τα χείλη του κ. Σαμαρά.
Και οι γενικές δηλώσεις φαίνονταν ως υπαγορευμένες από τα αφεντικά του, τους διεθνείς τοκογλύφους . Καθώς τις ανάγνωσε ο πρωθυπουργός έδειχνε τα δόντια του προς την αντιπολίτευση έχοντας ταυτόχρονα και την ουρά στα σκέλια.
Ναι όντως φαινόταν σαν να είχε την ουρά στα σκέλια σαν μαλωμένο σκυλί που το έχουν μαντρωμένο και τιμωρημένο ! Ας μην αναφερθώ καλύτερα και στις δηλώσεις των άθλιων εξαπτέρυγων !
Βέβαια πώς να πει στον εξαπατημένο ξανά Έλληνα ότι η κ. μερκελ και η σιν αυτή ναζί του τράβηξαν το αυτί σαν ανυπάκουο παιδί.
Και όμως η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων αποτέλεσε τον κύριο άξονα του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας
Μας λέει λοιπόν η συγκυβέρνηση ότι πρώτα θα εφαρμόσει το Μνημόνιο και μετά θα προσέλθει σε επαναδιαπραγμάτευση. Θα συνεχίσει να εφαρμόζει δηλαδή την ίδια ανάλγητη αντικοινωνική πολιτική του Μνημονίου τη στιγμή που στην πατρίδα μας ο κόσμος έχει αρχίσει να οργανώνεται για νέους αγώνες στις μεγάλες πόλεις!
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ λοιπόν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παλέψουμε προκειμένου να ακυρωθούν τα Μνημόνια και οι επονείδιστες δανειακές συμβάσεις. Θέλουμε την διαγραφή του επονείδιστου χρέους, την καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και τέλος, όπως τόνισε και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, την τιμωρία όσων παραβίασαν το Σύνταγμα και τους νόμους και παρέδωσαν τη χώρα μας στην τρόικα και τους διεθνείς δανειστές.
Εμείς είμαστε το μοναδικό κόμμα που κρατεί σταθερή πορεία δεν στρίβουμε το τιμόνι μας ούτε δεξιά ούτε αριστερά ότι λέμε ισχύει για πάντα ! ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates