24/9/12

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ

To Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τα μέλη, τους φίλους και κάθε ενεργό και αφυπνισμένο πολίτη, να συμμετάσχει στην 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, και να δώσει δυναμικά το παρόν στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012.

Το Ε.ΠΑ.Μ. προειδοποιεί την κυβέρνηση της υποτέλειας και τον κατ’ όνομα πρωθυπουργό της χώρας κ. Σαμαρά, να σταματήσει τώρα την άνευ όρων παράδοση της χώρας και τη μετατροπή της σε μια απέραντη ειδική οικονομική ζώνη, αφήνοντας τους εργαζομένους χωρίς ουσιαστικά εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με περιορισμένες ατομικές ελευθερίες για τους πολίτες, οι οποίοι σταδιακά μετατρέπονται σε γρανάζια δουλοπρέπειας για τη λειτουργία του απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού της παγκοσμιοποίησης.


Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα θα πρέπει αλληλέγγυοι και αποφασισμένοι να ανατρέψουν με κάθε μέσο που διαθέτουν την βάρβαρη πολιτική υποταγής της τρόικας εσωτερικού που την αποτελεί η συγκυβέρνηση των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ . Οφείλουν να στείλουν στα σπίτια τους όσους δια της βίας και με την απρόκλητη συνεχή απειλή, τρομοκρατούν δημοκράτες συμπολίτες μας, σκορπίζοντας τον τρόμο, συμβάλλοντας ουσιαστικά έτσι στην μετατροπή της κοινωνίας σε ζούγκλα, προεργασία όχι τυχαία αλλά «συστημική», που στόχο έχει τη μετάβαση σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο εμφύλιας διαμάχης ή σύρραξης. Επιπλέον θα πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη να επιληφθεί επί των πράξεων της Χρυσής Αυγής.

Η ανεργία «θερίζει» τη νεολαία και τις «μεγαλύτερες» ηλικίες, η μετανάστευση και οι αυτοκτονίες έχουν γίνει δυστυχώς οι μόνες διέξοδοι μιας μεγάλης μερίδας του πληθυσμού σ’ αυτήν την κόλαση, την ίδια ώρα που, εγκλωβισμένη η χώρα στον ζουρλομανδύα του ευρώ, αυξάνεται το δημόσιο χρέος, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο δανεισμός, αδειάζουν τα ασφαλιστικά ταμεία, ξεπουλιέται ο εθνικός πλούτος της χώρας (βλέπε Αγροτική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, ΒΑΠΕ κτλ.).

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και στην συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων. Να μη περάσουν τα νέα μέτρα εξαθλίωσης και αφανισμού του γένους. Να σταματήσει τώρα αυτή η βάρβαρη πολιτική.

Να οργανώσουμε ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με στόχο την ανατροπή του σάπιου κατεστημένου των τελευταίων δεκαετιών. Να ολοκληρώσουμε τον Αγώνα για εθνική ανεξαρτησία που ξεκίνησε το 1821.

Λέμε, έξω από το ευρώ, εθνική οικονομική πολιτική, παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με βάση της ανάγκες των κατοίκων της και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει. Είμαστε υπόλογοι έναντι των επόμενων γενεών. Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον λαό να οργανωθεί όχι μόνο ατομικά, αλλά και συλλογικά για να μπορέσει να αντισταθεί με κάθε μέσο που θα έχει στη διάθεση του στην ανελέητη επίθεση που δεχόμαστε ως Έθνος και ως κρατική οντότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates