26/11/12

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΩΝ: Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!

Δελτίο τύπου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΝΙΩΝ για την επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.

Τις τελευταίες μέρες και ώρες γίναμε όλοι μάρτυρες, “ιδίοις όμμασι”, του θράσους και του παραλογισμού που ονομάζεται Χρυσή Αυγή.
Ένα κοινοβουλευτικό κόμμα που αποποιείται τον κοινοβουλευτισμό και την δημοκρατία και δηλώνει ευθαρσώς ότι το μόνο καλό από την είσοδο τους στην βουλή είναι ότι ΠΛΕΟΝ οπλοφορούν νόμιμα!
Προσπαθούν συστηματικά να δημιουργήσουν την εικόνα στον απελπισμένο λαό, ότι η μοναδική Αντισυστημική δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή. Αποφεύγουν όμως να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα όπως:


• Ποιες είναι οι χρηματοδοτικές πηγές τους; (γραφεία ΠΑΝΤΟΥ, τηλέφωνα, made in Turkey Μπλουζάκια κ.α.)
• Ποια η σχέση της Χρυσής Αυγής με γνωστή αλυσίδα γερμανικών super market (η οποία παρεμπιπτόντως χρεωστάει υπέρογκα ποσά στο Ελληνικό Δημόσιο από μη αποδοθέν ΦΠΑ και πληρώνει μισθούς ημιαπασχόλισης για πλήρη απασχόληση) στις τσάντες της οποίας κουβαλούν τα τρόφιμα για τα συσσίτια που διοργανώνουν;
• Ποια η σχέση της Χρυσής Αυγής με την Golden Dawn US (μετάφραση: Χρυσή Αυγή ΗΠΑ) η οποία θεωρείται η επίσημη εκκλησία του σατανά στις ΗΠΑ.
• Που είναι η Χρυσή Αυγή στους αγώνες του λαού ενάντια στους τραπεζίτες δυνάστες του;
• Που ήταν η Χρυσή Αυγή όταν έκοβαν βόλτες στην πατρίδα μας, Μέρκελ και Φούχτελ μοιράζοντας την “πίττα”.
Αδιαμφισβήτητα, η λαθρομετανάστευση, αποτελεί ένα σοβαρό μέρος του προβλήματος που βιώνει η πατρίδα μας, αλλά μήπως δείχνοντας μας το δέντρο, προσπαθούν τεχνηέντως να μας κρύψουν το Δάσος;
Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, παρουσιάζονται ως “ριγμένοι” από τα ΜΜΕ, ασπαζόμενοι βέβαια το ρητό που αποτελεί το άτυπο όρκο των επικοινωνιολόγων «αφηνε τους να γράφουν για σένα ότι θέλουν, αρκεί να γράφουν το όνομα σου σωστά» με τα δημοσκοπικά αποτελέσματα να τους δικαιώνουν!
Οι απαντήσεις στα παραπάνω αλλά και σε άλλα πολλά και εύλογα ερωτήματα που γεννά κάθε υγιείς νους, υποδεικνύουν ότι όχι μόνο αντισυστημική ΔΕΝ είναι αλλά αποτελεί ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και εξυπηρετεί τους σκοπούς του ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Ήρθαν στην Κρήτη και μίλησαν σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, άνθρωποι που έχουν ως επίσημη τους θέση, ότι ο Χίτλερ δεν έχει κριθεί ακόμα από την ιστορία! Ξεχνούν όμως ότι η Κρήτη σε μεγάλο βαθμό, έκρινε την ιστορία του Χίτλερ και του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Ξεχνούν ότι οι προηγούμενοι ναζιστές που πάτησαν το πόδι τους στο νησί, ΔΕΝ επέστρεψαν πότε στο σπίτι τους.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρούμε την Χρυσή Αυγή ένα άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την πατρίδα μας ΜΟΡΦΩΜΑ, που επιβάλλεται άμεσα να τεθεί εκτός νόμου.
Αν μπορεί η Πατρίδα μας να είναι υπερήφανη για τουλάχιστον ένα πράγμα που προσέφερε στον παγκόσμιο πολιτισμό, αυτό είναι η εφεύρεση της Δημοκρατίας και ΔΕΝ νοείται Έλληνας Πατριώτης, μη Δημοκράτης.
Καλούμε τον Ελληνικό λαό να στηρίξει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να ανατρέψουμε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ που εφαρμόζεται και έχει φέρει την Πατρίδα μας στο χείλος της καταστροφής, ΟΧΙ το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
Η Συντονιστική Επιτροπή
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates