17/1/13

Ο Σαμαράς διόρισε την κόρη του Κουβέλη

Πριν η Δημοκρατική Αριστερά και ο Φώτης Κουβέλης δεχτούν να συμμετάσχουν σε αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας, το κόμμα δήλωνε κατά των μνημονικών πολιτικών, της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος και των «ρυσφετιών». Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα η ΔΗΜΑΡ συμμετέχει στην κυβέρνηση, που με τα σκληρά οικονομικά μέτρα που λαμβάνει έχει εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό και απ’ ότι φαίνεται δεν απαρνιέται τα «ρουσφέτια». 
Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε και στη Διαύγεια, ο κ. Κουβέλης διόρισε την κόρη του, Μαρία, σε επιτροπή του Δημοσίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση με ΑΔΑ: Β4Σ1ΘΩΠ-ΜΝ1, η οποία αφορά τον ορισμό μελών της «Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του ανθρώπου», διορίζεται ως τακτικό μέλος της Επιτροπής η κόρη του κ. Κουβέλη. Η απόφαση φέρει και την υπογραφή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρλα.
Ο διορισμός της κόρης του κ. Κουβέλη είναι νόμιμος. Είναι όμως και ηθικός; Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η κόρη του κ. Κουβέλη έχει τα απαραίτητα προσόντα γι αυτή τη θέση, όμως η «γεύση» που αφήνουν στους πολίτες αυτοί οι διορισμοί είναι «πικροί».
Ν. Μουντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates