17/6/13

Γάλλοι για την ΕΡΤ:Η σκιά της ντροπής πέφτει στην Ελλάδα!

Εδώ  Αθήνα ...

Η ΕΡΤ δεν εκπέμπει πια. Η Ελληνική δημόσια τηλεόραση έχει σιγήσει. Κι αυτό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα, ό, τι καλύτερο δηλαδή ως απόδειξη της υποταγής!
Οι Έλληνες δεν θα ενημερώνονται από μια δημόσια υπηρεσία, αλλά από ισχυρά λόμπυ και μεγαλοκαναλάρχες. Οι Έλληνες δεν έχουν πια δικαίωμα στην πληροφόρηση. Και όταν διαγράφουμε πληροφορίες, τότε ενισχύουμε τη λογοκρισία, τη δικτατορία. Αυτή τη φορά δεν είναι οι συνταγματάρχες που πήραν την εξουσία, αλλά οι δωσίλογοι της Ελλάδας. Μαζί με το ΔΝΤ, τις Βρυξέλλες, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που δίνουν τη χαριστική βολή τώρα στον ελληνικό λαό. Οι Έλληνες δεν έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση και γι αυτό θα μαθαίνουν μόνο αυτό που θέλουμε να τους δώσουμε.
Η απειλή για την ελευθερία είναι ένα νέο βήμα στην μετατροπή της Ελλάδας σε μπανανία που διοικείται από ανίκανους να αντισταθούν στις σκοτεινές ξένες δυνάμεις. Η ανάληψη δράσης από την ελληνική κυβέρνηση είναι ντροπή, τόσο έναντι του προσωπικού της ΕΡΤ όσο και έναντι του Έλληνα πολίτη που έχει το δικαίωμα να ενημερώνεται από μια δημόσια υπηρεσία.
Ένα νέο βήμα έχει γίνει προς την κατεύθυνση της εξάλειψης των βασικών ελευθεριών!


Η σκιά της ντροπής πέφτει στην Ελλάδα, πρέπει να σώσουμε τον ελληνικό λαό!




Jose Manuel Lamarque
Paris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates