3/12/13

Χανιά: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε η Κίσαμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη η περιοχή της Κισάμου στα Χανιά, καθώς, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, έχουν σημειωθεί σοβαρά προβλήματα σε όλο το επαρχιακό και αγροτικό δίκτυο.

Τα παιδιά που είχαν πάει στα σχολεία τους, παρέμειναν εκεί και το μεσημέρι - όπου τους δόθηκε γεύμα - προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα απο τις μετακινήσεις τους.

Όπως έγινε γνωστό, αύριο Τετάρτη, τουλάχιστον στον Δήμο Κισάμου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Ιδιαίτερα σοβαρή είναι η κατάσταση στην περιοχή από τα Νοπήγια προς Καστέλι ενώ εκεί βρέθηκε νωρίτερα ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ο πυροσβεστικός σταθμός της Κισάμου έχει δεχτεί κλήσεις για απάντληση υδάτων σε πάνω από 10 περιπτώσεις, όπου έχουν πλημμυρίσει σπίτια.

Για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής ανάγκης ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες πολιτικής προστασίας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μεταξύ τους.

Η βροχόπτωση είναι συνεχής και οι αρχές εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς ενημερώνοντας ότι η επικοινωνία με το Καστέλι γίνεται μόνο μέσω της νεας Εθνικής Οδού και με ιδιαίτερη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates