5/12/13

Για τρίτη χρονιά φέτος διοργανώνεται το Santa Run

Διαφορετικό χρώμα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη των Χανίων, αναμένεται να δώσει στις 27 Δεκεμβρίου η διοργάνωση Santa Run η οποία λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Πρόκειται για μια εορταστική φιλανθρωπική εκδήλωση που οργανώνεται σε πολλές χώρες του κόσμου και στην οποία πρωταγωνιστές είναι πολίτες ντυμένοι με τη στολή του Αη Βασίλη.
Οι διοργανωτές του φωτεινού Santa Run στα Χανιά φιλοδοξούν και έχουν ως στόχο, η πόλη να βαφτεί κόκκινη από 3.000 Αη Βασίληδες που θα καλύψουν περπατώντας 3,5 χιλιόμετρα στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Χανίων, με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με προβλήματα υγείας. Σταθμοί ανεφοδιασμού είναι τα καταστήματα της πόλης που αντί για νερό θα προσφέρουν μπύρα (και ρακί) ενώ επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν.

Η διοργάνωση την πρώτη χρονιά συγκέντρωσε 400 συμμετοχές, πέρυσι 1.500, ενώ για φέτος οι διοργανωτές αισιοδοξούν ότι θα είναι διπλάσιοι.
Από τη διοργάνωση του 2012 είχαν συγκεντρωθεί 27.147 ευρώ, που δόθηκαν σε τέσσερις συλλόγους της πόλης που βοηθούν παιδιά με προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates