14/1/14

Πτήσεις Αθήνα-Χανιά από τη Ryan Air

Πτήσεις από και προς την Αθήνα ξεκινά από την ερχόμενη θερινή περίοδο η ιρλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryan Air. Θα δημιουργήσει βάση με δύο αεροπλάνα και θα πετά προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη.
Δυναμική είσοδο στην αεροπορική αγορά της Αθήνα θα κάνει από τον ερχόμενο Απρίλιο η ιρλανδική εταιρία Ryan Air, η οποία πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη θερινή περίοδο ξεκινάει πτήσεις από και προς την Αθήνα.Η εταιρία θα δημιουργήσει βάση στην ελληνική πρωτεύουσα, με δύο αεροπλάνα που θα σταθμεύουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το μεγάλο της ατού είναι οι χαμηλές τιμές των ναύλων που θα ξεκινούν από 12 ευρώ ανά διαδρομή.
Η Ryan Air θα πετά από την Αθήνα προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη.
Σε ετήσια βάση υπολογίζει ότι θα μεταφέρει 1,2 εκατ. επιβάτες, ενώ σύμφωνα με τον διευθυντή του εμπορικού τμήματος της εταιρίας κ. Ντέιβιντ Ομπράιαν η δραστηριοποίηση της εταιρίας στην Αθήνα πρόκειται να συμβάλει στη δημιουργία 1.200 θέσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με τα στελέχη της ιρλανδικής εταιρίας χαμηλού κόστους, η εταιρία θα ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στην ελληνική πρωτεύουσα ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει ή όχι διαφοροποίηση στην τιμολογιακή πολιτική του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο η εταιρία πολλές φορές έχει επικρίνει για τα υψηλά κόστη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates