9/2/12

ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ TO NEO MNHMONIO: Στοχος η φυσική εξόντωση των Ελλήνων και η διάλυση της Εθνικής Αμυνας

Ως που μπορεί να φτάσει η εσχάτη προδοσία; Ως εκεί που, ενώ μας ζητούν να διαλύσουμε την Εθνική μας Αμυνα οι 4 τυχοδιώκτες που αυτοονομάζονται κυβέρνηση συζητούν επί μέρες για τους μισθούς και τις συντάξεις. Την ώρα που αφήνουν απροστάτευτη τη χώρα μειώνοντας τη στρατιωτική της δύναμη (μέσω του περιορισμού εισαγωγών στις στρατιωτικές σχολές) και τις αμυντικές δαπάνες (προφανώς στα λειτουργικα, μια και οι αγορές όπλων είναι πάγιο εκβιαστικό ζητούμενο από τους Γερμανούς) καμώνονται πως νοιάζονται για τις συντάξεις. 
Κι όμως, η αλήθεια έχει αποκαλυφθεί: η Μέρκελ μεθοδεύει εδώ και καιρό, την ανεξαρτησία της Δ. Θράκης και μέρους της Μακεδονίας και το έχει περάσει μέσω των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών. "ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μέρκελ ότι σε συζητήσεις με αντιπροσώπους δυο κρατών, προβλέψατε πως στο εγγύς μέλλον ορισμένες περιοχές της Δυτικής Θράκης και μια ζώνη γύρω από την Φλώρινα θα ανεξαρτητοποιηθούν, προκειμένου να παράσχουν προστασία στις μειονότητες που διαμένουν εκεί;¨ρωτούν οι 8.500 ελληνες της διασποράς που σύστησαν τη νέα Φιλική Εταιρεία. Και ταυτόχρονα επιβεβαιώνουν ότι σχεδιάζεται εδώ και μήνες η εισβολή Νατοϊκού στρατού στην Ελλάδα. Αλλωστε αυτό το ξέραμε ήδη από τον περασμένο Αυγουστο, όταν ομάδα της υβριδικής Στρατιωαστυνομικής δύναμης Eurogendfor είχε περάσει στη χώρα μας μέσω Κέρκυρας και πιθανότατα εδρεύει ακόμα κάπου στη Θεσσαλία.
Κι αν αυτά δεν τους περάσουν, έχουν την εναλλακτική. Σύντομα, θα αρρωσταίνουμε και δε θα υπάρχουν φάρμακα στην αγορά, ούτε λεφτά για περίθαλψη, ενώ το ασφαλιστικό σύστημα έχει κατ ουσίαν καταργηθεί. Οι γέροι μας θα πεθαίνουν και δε θα μπορούμε να τους περιθάλψουμε. Οι περισσότεροι Ελληνες θα μένουν άστεγοι, άνεργοι και πεινασμένοι. Πολλοί απο μας, θα πεθαίνουμε από το κρύο ή την ασιτία. Τα παιδιά μας θα πηγαίνουν σε ένα διαλυμένο σχολείο, όπου κάτω από άθλιες συνθήκες δε θα μαθαίνουν τίποτα, ενώ ούτε κατά διάνοια δε θα έχουμε τη δυνατότητα να τα σπουδάσουμε. Τα κορίτσια μας θα εκπορνεύονται για ένα κομμάτι ψωμί, για ένα παντελόνι, όπως έκαναν επί δεκαετίες τα κορίτσια της Ανατολικής Ευρώπης, όπως κάνουν τα κορίτσια στο Μεξικό και στην Αφρική, όπου μαζί με το αγοραίο σεξ ανθεί και το Αids. Αυτά θα είναι οι συνέπειες των μέτρων και της Επιτροπείας που σίγουρα είναι το επόμενο βήμα.
Πρόκειται λοιπόν για ακύρηχτο πόλεμο, ακόμα, αλλά πόλεμο με όλη τη σημασία της λέξης. Πόλεμο με αληθινές ανθρώπινες απώλειες, με ξεκάθαρο το ποιός είναι ο επιτιθέμενος και ποιός ο αμυνόμενος, ποιός είναι ο εχθρός και ποιός ο προδότης.
Κι εμείς τί κάνουμε; συζητάμε ακόμα για το άν θέλουμε να μείνουμε στην Ευρωζώνη, φοβούμενοι  πώς αν  η χώρα χρεοκοπήσει κι επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα, θα πάθουμε - αυτά που έτσι κι αλλιώς θα πάθουμε εντός του ευρώ. Για ακούστε τους, όταν λένε, με ψεύτικο τρόμο στο βλέμμα "μας περιμένουν τα χειρότερα αν φύγουμε από το ευρώ" εξηγούν ποτέ ποιά θα είναι τα χειρότερα; ΟΧΙ! γιατί τα χειρότερα είναι αυτά που θα συμβούν τώρα!
Τί κάνουμε λοιπόν, απέναντι στον εθνικό αυτό κίνδυνο; Οσοι έχουν καρδιά και ψυχή Ελληνα, ξέρουν τί πρέπει να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates