7/3/12

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - Στόχος των μεγάλων πετρελαϊκών η μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα του τρίτου κόσμου

Του Γιώργου Γυπάκη
Αποκαλύπτεται σιγά σιγά η εικόνα της "ελληνικής κρίσης", το πώς και το γιατί στήθηκε με ψεύτικα εξαρχής στοιχεία προκειμένου να παραδοθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας μας στο ΔΝΤ και όσους αυτό εκπροσωπεί. Ο έλεγχος του ενεργειακού πλούτου της χώρας μας είναι το μεγάλο διακύβευμα ενός στημένου παιχνιδιού πού έχει προφανή στόχο να μετατρέψει τη χώρα μας σε χώρα του τρίτου κόσμου, να "λιγοστέψει" τους κατοίκους της εξοντώνοντάς τους με την καταστολή, την πείνα και τη διάλυση της πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αρπάζοντάς τους τις περιουσίες και στερώντας τους τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες.
Ολα έγιναν για τα πετρέλαια, για το φυσικό αέριο, που εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζουν ότι κρύβεται κάτω από την Ελλάδα. Ξαφνικά, ως πρώτη προτεραιότητα στην πορεία υλοποίησης του μνημονίου μπαίνει η εφαρμογή του Ηλιος και των ερευνών για το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο και μάλιστα στο παιχνίδι μπαίνουν οι μεγάλες πετρελαϊκές - οι εταιρείες που προκαλούν εμφύλιους σπαραγμούς και πολέμους στην Αφρική και την Ασία για να ελέγξουν το πετρέλαιο.
Η συγκυβέρνηση προδοτών που επιβλήθηκε στη χώρα με ένα μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό πως όλα αυτά γίνονται για το καλό του,  όταν ήδη έχει ξεπουλήσει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και του υπεδάφους στους ξένους. Τα μνημόνια είναι σαφέστατα ως προς αυτό: η εκμετάλευση του δημόσιου πλούτου περνάει σττα χέρια των δανειστών -  δηλαδή των εταιρειών που ελέγχονται από το διεθνές ενεργειακό λόμπι.
Εαν σήμερα, δεν πέσει το σάπιο καθεστώς των δοσιλόγων, εαν δε φροντίσει άμεσα ο ελληνικός λαός να ακυρώσει τις συμφωνίες που έχουν  γίνει και να επανακήσει την κυριαρχία της χώρας επανεθνικοποιώντας τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, εάν σήμερα δεν αξιοποιήσουμε την ομπρέλα της δημοκρατικής νομιμότητας με την οποία καλύπτει τη λαϊκή βούληση, έστω και ψευδεπίγραφα η συμμετοχή μας στην Ε.Ε., σύντομα η αναπόφευκτη εκδίωξή μας από την Ευρωζώνη και την Ε.ε. -  με τους όρους των δανειστών - θα σημάνει τη διεθνή νομιμοποίηση του κατοχικού καθεστώτος και το οριστικό τέλος του Ελληνικού Εθνους.
Καίρια ευθύνη φέρουν τώρα, οι αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις αλλά και οι Ενοπλες Δυνάμεις, που θα πρέπει να κληθούν να αναλάβουν, στο όνομα του Ελληνικού Λαού, τη σωτηρία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates