23/3/12

"Υπάρχει κι άλλος δρόμος": Παραίτηση προέδρου δημοτικής τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.

Αγαπητέ πρόεδρε !
Με την επιστολή μου αυτή σου γνωρίζω, πως θέλω να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν. Δ. του πρώην Δήμου Κρυονερίδας και από μέλος του Δ.Σ. της ΝΟΔΕ Χανίων, διότι όπως ήδη έχω καταστήσει γνωστό με σχετική παρέμβασή μου στην εκδήλωση της κοπής Πίττας στις 11/02/2012 και επισημάνθηκε και από τον τοπικό τύπο, διαφωνώ ριζικά με την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου και να «μεταλαχθεί» από Αντιμνημονιακός σε υπέρμαχο του Μνημονίου.
Πιστεύω, πως προοπτική για την Ελλάδα και τους πολίτες της έχει μόνο μια πολιτική, που βασίζεται στην απεξάρτηση από ξένα κέντρα αποφάσεων και εξουσίας, στην τιμωρία των ενόχων για την σημερινή κατάντια της χώρας μας, στην άρνηση του ξεπουλήματος της εθνικής μας κυριαρχίας και στην διατήρηση της εθνικής μας περηφάνιας και αυτονομίας.
Δεν πιστεύω πως η Νέα Δημοκρατία έχει πλέον σκοπό να τα βάλει μ’ αυτούς που υπονομεύουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας. Η μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο των ισχυρών του κόσμου συντελέστηκε με τη βοήθειά της, ούτως ώστε να νοιώσω προδομένος και υποχρεωμένος να διαχωρίσω τη θέση μου από πρακτικές που θεωρώ ότι οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή. Καιρός είναι σ’ αυτό τον τόπο ν’ αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Όχι ! Δεν ανέχομαι τον τρόπο που μας πτωχεύσανε προς όφελος των κερδοσκόπων. Όχι ! Δεν είναι η μόνη λύση η υποταγή στις εντολές του Σαρκοζί της Μέρκελ και των αγορών. Υπάρχει κι άλλος δρόμος, που θέλει όμως άντρες με πανταλόνια για να τον τραβήξουν…στην Κρήτη τα λεμε βράκες!! 
Μετά τιμής ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates