22/4/12

ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ! Η ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η Τρομοκρατική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, αντί να κηρυχθεί παράνομη, φτάνει, με τη βοήθεια ψεύτικων δημοσκοπήσεων να διεκδικήσει θέση στη Βουλή, με τις πλάτες της Τρόικας που επιθυμεί να στρέψει τα οργισμένα αντανακλαστικά των λούμπεν Ελλήνων στην τυφλή βία, για να βρει πρόφαση να καταστείλει συνολικά και οριστικά και με τη χρήση βίας, το αντιμνημονιακό κίνημα.
Με σγκεχυμένες και αντιφατικές ιδέες και αόριστους πολιτικούς στόχους, χωρίς καμία επίφαση νομιμότητας και με εχθρικές διαθέσεις, η ναζιστική οργάνωση καταφέρνει, να μην ακούγονται οι προτάσεις της δημόσια ώστε να μην αποκαλυφθούν οι πραγματικές της προθέσεις και με την αμέριση συμπαράσταση της αριστεράς που αρνείται να συνεργαστεί, προσφέρει στο λαό, αυτό που ο λαός χρειάζεται: διέξοδο στην οργή του.


Πώς «κέρδισε» τους απλούς πολίτες

Πηγή: newsbeast.gr
Την τακτική που ονομάζεται «πάτημα της γάτας» ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή και να εφορμήσει στη «λεία» της. Όπως τα αιλουροειδή όταν εντοπίσουν το θήραμά τους περπατούν στην άκρη των νυχιών τους, το ίδιο ακριβώς κάνει και η Χρυσή Αυγή, δημοσιοποιώντας τα ψηφοδέλτιά της την 21η Απριλίου.
Επιχειρεί να τα κοινωνικοποιήσει διανθίζοντάς τα με απλούς, λαϊκούς ανθρώπους. Προσπαθεί να δείξει ένα φιλολαϊκό προφίλ, αποκρύπτοντας επιμελώς το σκοτεινό, φασιστικό πρόσωπό της και το – συχνά – τρομοκρατικό χαρακτήρα της.
Θέλει να δείξει ότι κόπτεται για τους απλούς ανθρώπους, ενώ προωθεί με κάθε τρόπο στα ψηφοδέλτια σκληροπυρηνικούς συνεργάτες του αρχηγού της, Ν. Μιχαλολιάκου.
Όπως γράφει σήμερα το «Βήμα της Κυριακής», ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δηλώνει ότι δεν ξέρει προσωπικά όλους τους υποψήφιους, ούτε και πώς… κατέληξαν στις λίστες!
Εντυπωση προκαλεί και το γεγονός ότι αρκετοί από τους υποψήφιους υπήρξαν ή παραμένουν νυμφευμένοι με αλλοδαπές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι στο στενό κύκλο των οπαδών της Χρυσής Αυγής κυκλοφορεί το ανέκδοτο «έξω οι ξένοι, μέσα οι ξένες».
Όπως γράφει το δημοσίευμα, το μεγάλο κόλπο της Χρυσής Αυγής ήταν ότι άνοιξε την πόρτα των ψηφοδελτίων της σε απλούς, και ανυποψίαστους για το παρελθόν της, πολίτες.
Μέχρι πρότινος, οι κάτοικοι του κέντρου δεν είχαν δει έργο από τον κ. Μιχαλολιάκο, ούτε ήταν η Χρυσή Αυγή τόσο μαχητική κατά των μεταναστών. Αυτό προκάλεσε υποψίες και η Χρυσή Αυγή συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια απλούς μεροκαματιάρηδες και άφησε εκτός κάποιους σκληροπυρηνικούς από το παρελθόν της, όπως ο Ι. Περδικάρης, ο οποίος είχε συγγράψει την ιδεολογική διακήρυξη της Χρυσής Αυγής, η οποία συνοδευόταν από όλα τα ναζιστικά σύμβολα.
Ωστόσο, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τέθηκε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο Χ.Παπάς, η υπογραφή του οποίου βρισκόταν στο περιοδικό της οργάνωσης που είχε εξώφυλλο… τον Χίτλερ!

Πώς σκοπεύουν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα
 
Φαινομενικά δε συνδέονται με τις δεκάδες επιθέσεις κατά Ελλήνων και μεταναστών σε όλη την ελλάδα. Φαινομενικά, δε συνδέονται ούτε με τις ένοπλες οργανώσεις που ετοιμάζονται παντού σε όλη τη χώρα. Αλλά, όλη η φιλολογία που αναπτύσεται στις ιστοσελίδες τους και τα δεκάδες περιστατικά βίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν φτάσει στα δικαστήρια, ακόμα και φωτογραφίες των μελών της στο facebook να κραδαίνουν οπλα με περηφάνεια, αποδυκνείουν έμπρακτα τις βίαιες διαθέσεις  της.




Απο τις τάξεις της πάντως, φαίνεται να  προκύπτει η Πατριωτική Φυλακή που έχει ένα μόνο στόχο: να προκαλέσει εμφυλιοπολεμική σύρραξη!

"Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έχει έναν και μόνον Αντικειμενικό Σκοπό....να είναι ΕΤΟΙΜΗ την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ....Οργανωμένη, Εκπαιδευμένη, Συντεταγμένη, Πειθαρχημένη, Ετοιμοπόλεμη, Ισχυρή...

Η Λαϊκή εξαθλίωση γιγαντώνεται...μαζί της θεριεύει και η Λαϊκή Οργή...η χρεωκοπία αναπόφευκτη....η εξέγερση της αγανακτισμένης φτωχολογιάς θ' ακολουθήσει αναπόφευκτα...αίμα και Χάος...αυτό βρίσκεται μπροστά μας...
Χάος που όμως "κάποιοι ανθέλληνες" θα σπεύσουν να "εκμεταλλευθούν". Και δη ΕΝΟΠΛΑ. Θα σπεύσουν να πλήξουν θανάσιμα την Εθνική Ασφάλεια πλήττοντας καίρια και συντριπτικά ανθρώπινους στόχους και κρίσιμες υποδομές.Πολίτης και Πολιτεία θα έπρεπε να τρέμουν και μόνον στην σκέψη του τι θα προκαλούσε πχ μια εκτεταμένη δολιοφθορά στο ηλεκτρικό δίκτυο ή στα πόσιμα νερά της Αττικής....και όχι μόνον...συνδυαζόμενοι αυτοί οι "οργανωμένοι ένοπλοι στρατοί" (πχ Ουτσεκάδες, Μουτζαχεντίν, και λοιποί "εγχώριοι μαυροκόκκινοι υποστηρικτές τους) πεμπτοφαλαγγιτών με ένα ιδιαζόντως εκτεταμένο οργανωμένο έγκλημα θα καταφέρουν στις (ούτως ή άλλως ανεπαρκείς, ψαλιδισμένες και απονευρωμένες) Δυνάμεις Ασφαλείας ένοπλα συντριπτικά πλήγματα που εκ των πραγμάτων δεν θα δύνανται αυτές να αντιμετωπίσουν. Αυτό θα δώσει σε κάποιους την "αφορμή" να "τραβήξουν το Στρατό από τα σύνορα" προκειμένου να "αντιμετωπίσει" την "εσωτερική κατάσταση". Κάποιοι "γείτονες" θα χαιρόντουσαν πολύ με κάτι τέτοιο.Αυτό δεν πρέπει ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ να επιτραπεί να συμβεί. Και μόνον ένας τρόπος υπάρχει.
Η παρουσία τότε μιας Οργανωμένης, Συντεταγμένης Ισχυρής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής με χαρακτηριστικά ετοιμοπόλεμης Στρατιωτικής Μονάδας άμεσης ανταπόκρισης θα είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
Εκεί ΚΑΙ ΜΟΝΟ αποσκοπούμε....ως τότε, η Μονάδα οργανώνεται, εκπαιδεύεται και "δομείται στρατιωτικά" μέσα από απολύτως νόμιμα κανάλια.
Πατριώτες, η τύχη των παιδιών σας και του Έθνους σας βρίσκεται στα χέρια σας και μόνον. Κανενός άλλου.
Σας καλούμε να φορέσετε θαρραλέα την ΦΑΙΟΠΡΑΣΙΝΗ και να ενισχύσετε τις Μάχιμες Γραμμές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής....
Προτού είναι απολύτως αργά για οτιδήποτε..."


Ιδρυτής της οργάνωσης που δεν φαίνεται να έχει σοβαρή συμμετοχή - ακόμα- είναι κάποιος Γιώργος Ανεστόπουλος ή γεράκι του αιγαίου, που πράγματι στρατολογεί άτομα μέσω του facebook, ενώ στη σελίδα του βλέπουμε φίλους από όλο το πολιτικό φάσμα, αλλά κυρίως νοσταλγούς της "επανάστασης της 21ης Απριλίου" και άλλων τέτοιων φρονημάτων... Απαντώντας στο ρεπορτάζ του Εθνους οι υπεύθυνοι τρης οργάνωσης παραδέχονται ότι κάνουν ασκήσεις στα βουνά με "airsoft" δηλαδή απομιμήσεις όπλων με ψεύτικες σφαίρες για "παιχνίδια" προσομοιωσης πολέμου. "Για να μπορούμε την κρίσιμη στιγμή – εάν κι εφόσον χρειαστεί - να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας." λένε. Οι συγκεκριμένοι πατριώτες με τελευταία τους ανακοίνωση δηλώνουν  έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον "εχθρό" που θα επιχειρήσει να σταματήσει τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου:
"Η άλλη πλευρά του νομίσματος κάνει αυτό που έκανε πάντα: καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας στον λαό μιλώντας για ''ακροδεξιούς'' εφέδρους και άλλους, που θα επιχειρήσουν να καταλύσουν την παρέλαση και στοχοποιούν πρόσωπα και εφημερίδες. Είναι φυσικό να έχουν αυτή την αντίδραση γιατί είναι νωπές στο μυαλό τους οι μνήμες της ήττας, είναι οι ίδιοι που δηλώνουν οτι η επανάσταση του '21 ήταν ταξική, είναι οι ίδιοι που πούλησαν την Μακεδονία στους Κομιτατζήδες, και μας κάνουν τώρα μαθήματα πατριωτισμού.. Μαθήματα σε αυτούς που έχουν κάνει σκοπό ζωής την πίστη στο έθνος και την εθνική λαϊκή κυριαρχία κόντρα σε κάθε νεοταξικό όπλο.

Δηλώνουμε λοιπόν οτι, όχι μόνο θα παραστούμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου για να αποδώσουμε τιμή στις ένοπλες δυνάμεις, στους φρουρούς του έθνους μας, αλλά θα είμαστε εκεί για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης απέναντι σε όποιον ανεγκέφαλο επιχειρήσει να την σταματήσει."

Η σχέση με τις ειδικές αστυνομικές δυνάμεις, είναι και εδώ, προφανής.

1 σχόλιο:

  1. H ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates