26/4/12

Προπηλάκισαν το Δαμιανάκη στο λιμάνι!

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία μας για τον προπηλακισμό του υποψήφιου βουλευτή Ευτύχη Δαμιανάκη στο λιμάνι, το βράδι της Παρασκευής. Ομάδα πολιτών επιτέθηκε στον υποψήφιο φραστικά και όταν εκείνος αντέδρασε τον κηνύγησαν. Από αυτόπτες μάρτυρες μάθαμε, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι μπράβοι του φυγαδεύτηκαν σε παραλιακή ταβέρνα για να γλυτώσουν την οργή του κόσμου.
Ενα δεύτερο περιστατικό που μάθαμε, αφορά στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Χριστοδουλάκη, και συνέβη πριν από ένα μήνα. Ο πρώην υπουργός καθόταν με μπράβους του σε εστιατόριο του λιμανιού που εκείνη την ώρα είχε ελάχιστο κόσμο. Κάποια στιγμή μπροστά στην είσοδο του καταστήματος σταμάτησε ένα αγροτικό αυτοκίνητο μέσα από το οποίο ένας άνθρωπος φώναξε "έχω ωραίες, καλές ντομάτες, όποιος θέλει να πάρει". Και ο ένας μπράβος του πρώην Υπουργού σηκώθηκε πάνω και πήγε με απειλητική διάθεση προς το αυτοκίνητο καθώς νόμιζε ότι επρόκειτο να πετάξουν ντομάτες στο αφεντικό του. Φυσικά, ο άνθρωπος ήταν μανάβης που προμηθεύει τα μαγαζιά του λιμανιού και απευθυνόταν στους εστιάτορες!
Τα παραπάνω δείχνουν τον τρόμο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους οι υπεύθυνοι για την καταστροφή των ζωών μας. Και δεν έχουν καθόλου άδικο.

1 σχόλιο:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates