18/4/12

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ

Μπορεί η ενότητα των αντιμνημονιακών δυνάμεων να μην πέτυχε -με ευθύνη πάντα των ηγεσιών τους που θα πρέπει να δώσουν λόγο στη βάση τους- όμως ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί.Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να μας πανικοβάλλει ο στημένος εκλογικός νόμος. Είναι στα χέρια μας η ανατροπή του καθεστώτος, η απελευθέρωση της Ελλάδας.
Ο αγώνας που δίνουμε πρέπει να είναι υπεράνθρωπος, γιατί θα κρίνει το μέλλον του Ελληνισμού για πάντα. Εάν κερδίσουν, μας περιμένει το χάος, η απόλυτη εξαθλίωση, η καταστροφή. Μέσα στο επόμενο εξάμηνο εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες θα χάσουν τις περιουσίες τους, όλος ο δημόσιος πλούτος και η δημόσια γη θα περάσει στα χέρια ξένων. Η δημόσια παιδεία και η υγεία θα διαλυθούν, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα είναι μόνο για λίγους. Οι συντάξεις θα κοπούν, οι μισθοί θα συμπιεστούν τόσο ώστε θα είναι αδύνατον για το μέσο έλληνα να επιβιώσει. Ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί δραματικά μέχρι το 2020, ενώ οι μεταδοτικές ασθένειες που θα ωφείλονται στον υποσιτισμό θα σαρώνουν στις πόλεις. Ξένοι μισθοφορικοί στρατοί θα ελέγχουν τα πλήθη που θα εξεγείρονται και θα αναλαμβάνουν την είσπραξη των φόρων από τους πολίτες. Το Σύνταγμα θα αλλάξει προς ένα ολοκληρωτικό σύστημα που θα αντικαταστήσει τη δημοκρατία, τα ανεξάρτητα ΜΜΕ  θα φιμωθούν με τυποκτόνους νόμους, η απαγόρευση των διαδηλώσεων και ο περιορισμός των συναθροίσεων είναι ήδη σε εφαρμογή, ο εκλογικός νόμος θα διαμορφωθεί ώστε οι κυβερνήσεις των προδοτών να διαιωνίζονται. Δεν θα υπάρξει ίσως άλλη ευκαιρία σωτηρίας για το λαό μας, παρά μόνο μια αιματηρή εξέγερση.
Ολα όσα μας λένε για ανάταξη της οικονομίας και ανάπτυξη είναι ψέματα. Μην πιστεύετε τα ψέματα για την επιστροφή στη δραχμή και τον κίνδυνο χρεοκοπίας αν ακυρωθεί το μνημόνιο. Οι έλληνες έχουν ήδη χρεοκοπήσει και το κράτος λειτουργεί πλέον μόνο με δανεικά λεφτά. Οι συνεχείς περικοπές στους μισθούς γίνονται για να καλύψουν με ελεγχόμενο τρόπο την χρεοκοπία που ήδη έχει συμβεί. Σύντομα όλα τα λεφτά για μισθους και συντάξεις θα πηγαίνουν για την αποπληρωμή των επαχθών δανείων.
Ο στόχος τους είναι ο διαμελισμός της χώρας, η αρπαγή του πλούτου της και η γενοκτονία των Ελλήνων.
Οι δυνάμεις του μνημονίου μειοψηφούν, έχουν όμως με το μέρος τους το χρήμα και τα ΜΜΕ.
Εμείς δεν έχουμε να αντιτάξουμε παρά μόνο τις φωνές μας.
Δεν αρκεί να ψηφίσουμε απλά ένα αντιμνημονιακό κόμμα.
Κάθε ένας από μας πρέπει να γίνει ένας κήρυκας του αγώνα.
Καθένας από μας πρέπει να κάνει αληθινές θυσίες στην καθημερινότητά του για το επόμενο διάστημα. Ενημερωθείτε για τα επιχειρήματα των αντιμνημονιακών  κομμάτων.  Μιλήστε στους ανθρώπους που ξέρετε, μιλήστε στους αγνώστους στο δρόμο, διαδώστε την αλήθεια, με οποιο μέσο μπορείτε. Ολοι οι Ελληνες έχουμε χρέος και καθήκον να αγωνιστούμε για να ακυρωθούν τα μνημόνια, να διαγραφεί το χρέος και να διωχθεί η τρόικα και όσοι την εκπροσωπούν. Η Ελλάδα θα ξεκινήσει από την αρχή, χωρίς εξαρτήσεις, με τη δύναμη του Θεού και του δημιουργικού λαού της.
Μην περιμένετε σωτήρες. Σώστε μόνοι σας τις ζωές σας και τις οικογένειές σας.
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΛΑΟΣ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

2 σχόλια:

  1. καμια ψηφος επισης στη χρυση αυγη!η μηπως την θεωρειται αντιμνημονιακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε απόλυτο δίκιο. Συγνώμη. Διορθώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates