21/5/12

Μέχρι και στον Παττακό έκανε πρόταση συνεργασίας ο Σαμαράς

Πληροφορίες που προέρχονται από ακροδεξιές ηλεκτρονικές πηγές αναφέρουν ότι από το περιβάλλον του πρώην δικτάτορα Στυλιανού Παττακού, χθες το πρωί επικοινώνησε μαζί του και είχαν μια μακρά τηλεφωνική συνομιλία ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς .
Στην διάρκεια της συνομιλίας τους ο πρόεδρος της ΝΔ του εξέθεσε τις απόψεις του ως προς την κρισιμότητα των στιγμών και για τον κίνδυνο μιας αριστερής κυβέρνησης που αντιμετωπίζει η χώρα. Ο  Αντώνης Σαμαράς  στην συνέχεια του ζήτησε να στρατευτεί και αυτός  "στον αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας", στα πλαίσια συστράτευσης όλων των δεξιών δυνάμεων του τόπου.
Όπως μεταφέρουν κύκλοι προσκείμενοι στον Στυλιανό Παττακό κατά την διάρκεια της συνομιλίας των δυο ανδρών ο Αντώνης Σαμαράς του μετέφερε την επιθυμία να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει το στίγμα της κυβέρνησης του και να δείξει την αποφασιστικότητα του, για την πάταξη και  την εξουδετέρωση του αριστερού - αντιμνημονιακού κινδύνου στην χώρα. 
Στην απάντηση  του ο κ Στυλιανός Παττακός αφού τον ευχαρίστησε για την τιμητική προς το πρόσωπο του πρόταση του είπε ότι συμμερίζεται τους φόβους του περί αριστερού κινδύνου και ότι το πατριωτικό του καθήκον είναι να στρατευθεί στην προσπάθεια του πρόεδρου, αλλά το προχωρημένο της ηλικίας του δεν του επιτρέπει να λάβει μέρος στον θεάρεστο αυτό αγώνα.
 Θα παραμείνω στις επάλξεις ως απλός στρατιώτης και θα είμαι στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή τόνισε στον Αντώνη Σαμαρά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates