19/6/12

Μια ευκαιρία για την ελπίδα χαραμίστηκε...

Μια ευκαιρία είχαμε να ξαναζήσουμε με ελπίδα κι αυτήν τη χαραμίσαμε. Αραγε, τώρα θα ζήσουμε τον πραγματικό αφανισμό του γένους των Ελλήνων;
Μια κυβέρνηση, που πριν δημιουργηθεί είναι έτοιμη να πέσει. Ενας λαός που σέρνεται από την ακροδεξιά προπαγάνδα. Μια αστυνομία - δολοφόνων και μία αριστερά στην κόψη του ξυραφιού. Μια Ελλάδα, κατεστραμμένη που προσπαθεί να ξαναγεννηθεί. Ενας τρόπος υπάρχει μόνο. Να φτάσει στον απόλυτο πάτο. Κάτι που θα γίνει τους επόμενους μήνες. Και μετά, ίσως αρχίσουμε πάλι να μιλάμε για πολιτική, όσοι έχουμε απομείνει ζωντανοί δηλαδή.....

1 σχόλιο:

 1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Νότης Μαριάς προέβη στη παρακάτω δήλωση:


  Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπίστωσα ότι το Πρωτοδικείο Ηρακλείου με την με αριθμό 167/18-6-2012 Πράξη του, παρά το νόμο και κατά παράβαση της κείμενης εκλογικής νομοθεσίας, προχώρησε, αφενός μεν σε κατάρτιση πίνακα πρώτης κατανομής των βουλευτικών εδρών στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου, αρμοδιότητα την οποία έχει μόνο η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και αφετέρου σε εφαρμογή όχι του ισχύοντος εκλογικού μέτρου, όπως αυτό καθορίζεται από την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία, αλλά με βάση διατάξεις του καταργηθέντος εκλογικού νόμου του 1985ήτοι του ν+1.

  Με βάση την παραπάνω πράξη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, στο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ, προσκυρώθηκαν από τη πρώτη κατανομή τρείς (3) έδρες, τη στιγμή που το Υπουργείο Εσωτερικών, με ανακοίνωση του προσκύρωσε στο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ δύο (2) έδρες στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου.

  Είναι προφανές ότι στο βαθμό που ισχύσει ο τρόπος καθορισμού του εκλογικού μέτρου που εφαρμόζει εσφαλμένα η ως άνω Πράξη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, τότε κινδυνεύουν να ανατραπούν τα πανελλαδικά αποτελέσματα που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

  Έτσι, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει πολλαπλάσιες έδρες και τα κόμματα της υπό εκκόλαψη συγκυβέρνησης, τουλάχιστον 180 έδρες.

  Για το λόγο αυτό θα προβώ άμεσα στην άσκηση όλων των νόμιμων μέσων κατά της παραπάνω Πράξης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

  Νότης Μαριάς

  Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Ηρακλείου
  Ανεξάρτητοι Έλληνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates