13/7/12

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ: Είσαι και δικός μας Βουλευτής!

Επιστολή προς τον Βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απέστειλε ο υποψήφιος βουλευτής , κατά τις πρόσφατες εκλογές, Παντελής Καπαρουδάκης. Έχει ως εξής:
ΠΡΟΣ:
Βουλευτή  Ηρακλείου
και Γραμματέα κινημάτων και οργανώσεων,
των  «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
 κ. Νότη Μαριά

Αγαπητέ συναγωνιστή και φίλε Νότη,

Εμβρόντητοι μείναμε στο άκουσμα, πριν λίγες ημέρες, της απόφασης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου,  ανακήρυξης των Βουλευτών Ηρακλείου, , σύμφωνα με την οποία δεν θα καταλάμβανες εσύ τη βουλευτική θέση που σου είχε δοθεί από το Υπουργείο εσωτερικών.
Εκατοντάδες Χανιώτες, μέλη και φίλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και άλλοι πολίτες εξέφραζαν σε εμάς, τη δυσφορία τους για αυτή την «εξέλιξη» και προβληματισμό για το ενδεχόμενο ύπαρξης σκοπιμότητας.
Η περίοδος από εκείνο το άκουσμα έως την ημέρα και την ώρα που αποκαταστάθηκε , εκ νέου, η τάξη ήταν περίοδος που η κοινωνία αναγνώρισε, συνειδητοποίησε  και ανέδειξε την βαθιά της πολιτική εκτίμηση προς το πρόσωπό σου και τον έγκυρο αντιμνημονιακό πολιτικό αγώνα σου.
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σε γεμίζει αισιοδοξία και να σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις.
Αγαπητέ Νότη,
όπως είχαμε την ευκαιρία να πούμε και κατά την επίσκεψή σου, ως κεντρικός ομιλητής στις προεκλογικές εκδηλώσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων, στην  Κρήτη, ως ενιαία περιφέρεια και δύναμη, πρέπει να προχωρούμε συχνά, σε κοινές, παγκρήτιες πολιτικές δράσεις και  διαχειρίσεις  προβλημάτων .
Το αποτέλεσμα, και στις εκλογές της 6ης Μαϊου και στις τελευταίες, της 17ης Ιουνίου, δεν έδωσε κοινοβουλευτική έδρα στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» των Χανίων κύρια λόγω του «σκανδαλώδους εκλογικού νόμου Σκαναδαλίδη» όπως έχει περαιτέρω κακοποιηθεί από την «τροποποίηση Παυλόπουλου», ενώ έδωσε  μνημονιακή ηγεμονία με την κατάληψη 3 εκ των 4 εδρών από υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας.
Με δεδομένα τούτα, γνωρίζοντας και αξιολογώντας πολύ θετικό , τον αγώνα σου για την πατρίδα και την δημοκρατία, στο πλευρό του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου, δράττω της ευκαιρίας να σου πω ότι σε θεωρώ πολιτικό εκπρόσωπο όλης της αγωνιστικής, πατριωτικής και ασυμβίβαστης Κρήτης!  Έτσι, προσδοκούμε και θα εργαστούμε γιαυτό, στην κοινοβουλευτική δράση σου και υπέρ της αντιμετώπισης προβλημάτων και  της περιφερειακής ενότητας Χανίων καθώς  και των ανθρώπων της, των Χανιωτών.
Στην πολιτική μας συνείδηση για την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο, εγγράφεσαι και σαν Βουλευτής Χανίων.
Καλή δύναμη
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
συναγωνιστικά
Παντελής Καπαρουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates