7/10/12

Ραντεβού στο Γερμανικό Προξενείο Ηρακλείου την Τρίτη

Η αντίληψη για το οτι οι κινητοποιήσεις της Τρίτης ενόψη της επίσκεψης Μέρκελ είναι δείγμα ότι αποδεχόμαστε το καθεστώς προτεκτοράτου για τη χώρα, είναι λάθος, με την προϋπόθεση ότι κάποιοι, δε σκοπεύουν να θέσουν "αιτήματα" προς τη Μέρκελ στις κινητοποιήσεις αυτές.
Αιτήματα θέτουν οι Δούλοι.
Στις κινητοποιήσεις της Τρίτης πρέπει να γίνει σαφές το αντιγερμανικό κλίμα στην Ελλάδα, τόσο σαφές, όσο χρειάζεται για να καταλάβει η Μέρκελ ότι είναι persona non grata από την πλειοψηφία και τόσο έντονο,  όσο χρειάζεται για να δημιουργηθεί διπλωματική ένταση στις σχέσεις  γερμανικής και ελληνικής κυβέρνησης.
Επιτέλους, δεν θέλουμε τίποτα από τη σκύλα και το σινάφι της, δεν έχουμε ανάγκη την εύνοια και τον οίκτο της.
Φτύνουμε τα λεφτά της
Καίμε τη σημαία της
Τη στέλνουμε στο διάολο.

Στην Κρήτη, υπάρχει κάλεσμα από τους Ανεξάρτητους Ελληνες για συγκέντρωση έξω από το Γερμανικό Προξενείο Ηρακλείου, στη λεωφόρο Δικαιοσύνης 7 την Τρίτη στις 7 το βράδι.
Η συντονιστική επιτροπή των Χανίων έχει δώσει ώρα εκκίνησης για όποιον θέλει να συμμετέχει στις 4 το απογευμα στην πλατεία της αγοράς.

Ο Πολίτης των Χανίων απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα κόμματα και τους φορείς για Παγκρήτια συνάντηση στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates