1/2/13

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Β' κύκλο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ) του Δήμου Χανίων συνεχίζει την προσπάθειά του για μια σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση και επιμόρφωση των πολιτών με τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, και επαγγελματικής ενασχόλησης που επιθυμεί να διευρύνει τα πνευματικά του ενδιαφέροντα και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω σύγχρονα επιστημονικά θέματα από αξιόλογους επιστήμονες –ακαδημαϊκούς.

Μέσα από οργανωμένους κύκλους μαθημάτων επίλεκτοι πανεπιστημιακοί καθηγητές θα διδάξουν σε θέματα του αντίστοιχου επιστημονικού τους πεδίου μελέτης.
Ο Β’ Κύκλος Σπουδών του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013 θα διεξαχθεί από 6 Φεβρουαρίου 2013 έως 13 Μαρτίου 2013 με θέμα « Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ» και περιλαμβάνει 6 δίωρα μαθήματα.

Οι εγγραφές συνεχίζουν να πραγματοποιούνται έως και την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του Δ.ΟΚΟΙ.Π.Π στο ισόγειο του Δημαρχείου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π στα τηλέφωνα 28213 41628 -630.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates