12/2/13

Ευτυχώς, που δε βγήκε ο Σύριζα, να σας πάρει τα σπίτια!

Θυμάστε γιατί δεν έπρεπε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ; Θυμάστε τότε που ερχόταν ο εργοδότης να σας πει ότι θα πάρει την επιχείρησή του και θα φύγει αν βγει στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ; Φυσικά και θυμάστε. Όπως θυμάστε και τις επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη και τον Μπίλυ δε Κιντ, καθώς και την θρησκευτική αποκάλυψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε μετά τη βροχή από ακρίδες.

Τι συμβαίνει άραγε οχτώ μήνες μετά τις εκλογές (που ευτυχώς έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ);


Μας είπαν : Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα σας πάρει τα σπίτια


Μας έκαναν : Οι φόροι στην ακίνητη ιδιοκτησία επταπλασιάστηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, μετατρέποντας τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια. 

Φυσικά, επειδή αυτό δεν είναι αρκετό, αυξήθηκε και ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης, μετατρέποντας τα σπίτια σε ψυγεία. Διαβάστε εδώ σχετική έρευνα. 

Το μαχαίρι, όμως, δεν έφθασε ακόμα στο κόκκαλο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μ. Βορίδη, να τάσσεται δημόσια υπέρ των πλειστηριασμών ακόμα και της πρώτης κατοικίας για την αποπληρωμή δανείων προς τις τράπεζες. Διαβάστε σχετικά εδώ


Μας είπαν : Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα σας πάρει τις καταθέσεις


Μας έκαναν : Ανέργους. Και τη λαϊκή αποταμίευση την κατατρώνε η ύφεση και η ανεργία, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν να εισπράττουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο απευθείας από τραπεζικούς λογαριασμούς, βάζοντας χέρι σε μισθούς και συντάξεις ακόμα και για χρέη ύψους 1.000 ευρώ!


Μας είπαν : Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα διώξει τις επιχειρήσεις


Έκαναν : Ήδη μεγάλες επιχειρήσεις μετέφεραν την έδρα τους εκτός Ελλάδας (3Ε, ΦΑΓΕ) ενώ οι τροϊκανοί συμβουλεύουν τους Έλληνες βιομηχάνους να μεταφέρουν τα εργοστάσιά τους εκτός συνόρων. Σε κάθε περίπτωση, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μετατραπεί ολόκληρη η χώρα σε ένα είδος ειδικής οικονομικής ζώνης εντός της ευρωζώνης


Ευτυχώς που δε βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, να λέμε και να κάνουμε το σταυρό μας! Και να μην ξεχνάμε να ευχαριστούμε αυτούς τους υγιείς επιχειρηματίες που τη σωστή στιγμή μας συμβούλευσαν και μας προστάτεψαν από την καταστροφή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates