1/2/13

Φέρνουν αμερικάνους μισθοφόρους να "φυλάξουν" τη Βουλή

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για πόλεμο. Επιβεβαιώνεται η πληροφορία του Οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με αμερικάνικη εταιρεία μισθοφόρων - δολοφόνων για να αντιμετωπίσει την πιθανή εξέγερση του λαού. Μιλάμε για τους χειρότερους δολοφόνους του κόσμου. Κι όσο πλησιάζουμε σ' αυτή την πιθανότητα, τόσο πιο πυκνή είναι η πληροφόρηση για το θέμα.
 πηγή newsbomb.gr
Μια αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο κορυφαίος Έλληνας διπλωμάτης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα του Καναδά. Ο κ. Χρυσανθόπουλος δηλώνει σαφώς ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συνάψει συμφωνία με τη διάδοχο εταιρεία της αμερικανικής Blackwater, για να προσλάβει μισθοφόρους για τη φύλαξη του ελληνικού κοινοβουλίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Blackwater ήταν η κύρια εταιρεία μισθοφόρων που ανέλαβε την επιβολή της τάξης στο Ιράκ και τη φύλαξη Αμερικανών αξιωματούχων, μετά την εισβολή των Αμερικανών και είναι διαβόητη για πρακτικές βασανιστηρίων κατά των Ιρακινών. Η εταιρεία έχει μετονομαστεί σε Academi.
Επίσης, καταγγέλλει παρέμβαση της κυβέρνησης στον Τύπο, υποστηρίζοντας ότι έχουν δοθεί κατευθυντήριες γραμμές στα μέσα ενημέρωσης για το «τι επιτρέπεται να λέγεται και τι όχι».
«Δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα δημοκρατία», λέει και σημειώνει «στις δημοκρατίες τα κοινοβούλια δεν χρειάζονται προστασία».
Για το μέλλον της Ελλάδας είναι απαισιόδοξος, αν συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί σήμερα. «Θα είναι δύσκολο να αποφευχθεί η κοινωνική αναταραχή, ακόμα και ένας εμφύλιος πόλεμος είναι πιθανός υπό αυτές τις συνθήκες».
Αναφερόμενος δε στην πολιτική λιτότητας που επιβάλλουν οι δανειστές λέει, «δεν μπορείς να σώσεις μία χώρα, καταστρέφοντάς τη».
Ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος έχει θητεύσει ως πρέσβης της Ελλάδας στην Αρμενία, το Τορόντο και το Πεκίνο, ενώ ως νεαρός διπλωμάτης συμμετείχε στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Ελλάδας στην ΕΟΚ, το 1977. Μέχρι το 2012 ήταν Γ.Γ. της Διεθνούς Γραμματείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Μαύρης Θάλασσας.
 Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο. Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό!
  • Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.
  • Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.
  • Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%;  
  • Η έντεχνη “πάλη” ανάμεσα στους “δεξιούς” και τους “αριστερούς” θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού! 
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Παγκόσμιο Σύστημα επιθυμεί να χυθεί αίμα. Το ίδιο επιθυμεί και η δωσίλογη τρικομματική ελληνική κυβέρνηση. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε γράψει από το ιστολόγιο μας, ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιθυμεί κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση σε ολόκληρο τον κόσμο για την εγκαθύδριση ΠαγκόσμιαςΔιακυβέρνησης. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε πει πως όσο δεν ξεσηκώνεται ο ελληνικός πληθυσμός, κάτι το οποίο επιθυμούν, θα λαμβάνουν όλο και πιοδυσβάσταχτα μέτρα. Καθώς αυτό που επιθυμούν είναι το αίμα, που θα οδηγήσει σε χάος και εν συνεχεία σε κοινωνική και ευρύτερη πολιτική αποσταθεροποίηση στην περιοχή….!

Τώρα λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία ο κ. Καζάκης.
Σε απόσπασμα από την πρόσφατη ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε ο Δ.Καζάκης αναφέρεται σε κάποιαinvestment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις…!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολάρια. H συγκεκριμένη αναφορά έκανε λόγο για συμβόλαιο το οποίο έχει υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό που θα παρασχεθούν στο στρατό της εταιρείας ο οποίος θα διενεργεί περιπολίες. Πιθανότατα η εταιρεία αυτή θα είναι σε θέση νααναλάβει υπηρεσίες στις αρχές του 2013.


Το ακόμα πιο σοβαρό της υπόθεσης είναι πως η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό. Ναι ναι….η σημερινοί τρεις “ηγέτες” που τόσο κόπτονται για το καλό της Ελλάδας…!

Ο γενικότερος εξοπλισμός περιλαμβάνει θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4, τα οποία θα φέρουν βαρύ οπλισμό και θα συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές. Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι μοντέλο στρατοχωροφυλακής.
Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.

Βεβαίως,  το σύστημα αυτό δεν πρόκειται να κηνυγήσει ούτε τον Καζάκη με τους λιγοστούς οπαδούς του, ούτε τον Καμμένο με τους επαναστάτες του καναπέ. Ολοι ξέρουμε πως ο στόχος θα είναι ο Σύριζα και η ευρύτερη αντιμνημονιακή αριστερά, οι ισχυρές δηλαδή δυνάμεις αφύπνισης του κόσμου.

Δείτε μερικά ακόμα στοιχεία για την εταιρεία

H Ακάντεμι, πρωην ΧΕ services, πρωην Blackwater USA & Blackwater Worldwide ειναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.
Η Ακάντεμι ειναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” τπου δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Αρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτος ολων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων οπως το Grizzly APC.
Ταυτόχρονα άλλο ένα γεγονός που φαίνεται να μην είναι καθόλου άσχετο, είναι η ξαφνική απόφαση για λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια, αλλά και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%.


Σχετικό είναι και το παρακάτω δημοσίευμα του Βήματος τον περασμένο Νοέμβρη, που μιλάει για μια νέα, προγραμματισμένη να σκοτώνει πολίτες, αστυνομία. Ολοι ξέρουμε πια ποιοί στελεχώνουν αυτά τα ειδικά σώματα και τί ψυχοσύνθεση έχουν. 

Θα βγάλουν αστυνομικά Τανκς στους δρόμους;

πηγή: http://www.tovima.gr

Δέκα «σιδερόφρακτες» ομάδες κρούσης με ισάριθμα θωρακισμένα τζιπ αξίας μεγαλύτερης των 3 εκατομμυρίων ευρώ και 100 πάνοπλους αστυνομικούς αποκτά η ΕΛ.ΑΣ. για να καταπολεμήσει τις συμμορίες με τα καλάσνικοφ!

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές υπηρεσίες μειώνονται περίπου στις 800 από 1300 που είναι περίπου σήμερα. Ακόμη ετοιμάζονται τουλάχιστον οκτώ διμοιρίες «άμεσης επέμβασης» σε έκτακτες καταστάσεις, όπως επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, απόπειρες εισβολής σε κυβερνητικά κτίρια ή άλλες ανάλογες ενέργειες.

Αυτά περιλαμβάνει το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. που ετοιμάζει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με κύριο στόχο να εξοικονομήσει περίπου 60 έως 70 εκατομμύρια ευρώ από τα λειτουργικά έξοδα των διωκτικών αρχών κάθε χρόνο αλλά και να δημιουργήσει μια πιο ευέλικτη αστυνομική δύναμη.

Στόχος του σχεδίου αναμόρφωσης της Αστυνομίας, υπό την εποπτεία του υπουργού Νίκου Δένδια, είναι η σταδιακή μείωση του προσωπικού σε περίπου 40.000-43.000 ένστολους, αλλά και η συρρίκνωση των υπηρεσιών στην λεωφόρο Κατεχάκη.

Η «ομάδα θωρακισμένων» της ΕΛΑΣ θα αποτελεί ουσιαστικά επέκταση των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) που αριθμεί σήμερα στην Αθήνα 130 άτομα και στην Θεσαλονίκη άλλα 60, ενώ τέτοιου είδους ομάδες των 10-20 ατόμων υπάρχουν σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας.

Είναι η πρώτη φορά που η ΕΛ.ΑΣ. θα χρησιμοποιεί τέτοιου είδους υπέρ - θωρακισμένα τζιπ, 5000 κυβικών, το κόστος των οποίων υπολογίζεται στα 300.000-500.000 ευρώ έκαστο.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει στην διάθεση της δύο τέτοια θωρακισμένα αυτοκίνητα αμερικανικής κατασκευής, δωρεά - προ οκτώ μηνών - ενός φορέα του δημοσίου, ο οποίος τα χρησιμοποιούσε για χρηματαποστολές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων ασφαλείας η «θωράκιση τους είναι ιδιαίτερα ισχυρή και αντέχουν σε ρίψεις χειροβομβίδων και βολές από καλάσνικοφ».

Η ΕΛ.ΑΣ. θα τα χρησιμοποιεί για μεταφορά των νέων ομάδων κρούσης έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε τυχόν ανταλλαγές πυροβολισμών με κακοποιούς. Επιπλέον θα προχωρήσει στην αγορά και άλλων παρόμοιων οχημάτων.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται στο Μαρκόπουλο η εκπαίδευση των επιχειρησιακών ομάδων ταχείας επέμβασης, τις οποίες αποτελούν αστυνομικοί που υπηρετούν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στις αστυνομικές υποδιευθύνσεις της πρωτεύουσας και αλλού.

Οι ομάδες αυτές θα λειτουργούν ως «ενισχυμένες διμοιρίες ΜΑΤ» και θα υποκαθιστούν τις δυνάμεις που επιστρατεύονταν κάθε φορά από την επαρχία, ενώ θα έχουν και μεγαλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες.

Η μείωση των αστυνομικών υπηρεσιών κατά περίπου 45% βασίζεται κυρίως σε σχέδια που είχαν κατατεθεί το 2010 - επί υπουργίας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - από όλους τους αστυνομικούς διευθυντές της χώρας.

Τώρα γίνεται εκ νέου επεξεργασία τους. Στην Αττική αναμένεται να κλείσουν περίπου 40-50 αστυνομικά τμήματα (από τα 110 που είναι συνολικά). Ηδη έχουν προσδιορισθεί ζώνες αστυνομικών υπηρεσιών (σε Χαλάνδρι, Ψυχικό, Βριλήσσια, Μαρούσι και αλλού), όπου υπάρχουν πλεονάζοντα τμήματα και θα συγχωνευθούν.

Στην Θεσσαλονίκη όπου υπάρχουν συνολικά 34 τμήματα θα απομείνουν από 21 έως 16, σύμφωνα με δύο αντίστοιχες προτάσεις που υπάρχουν. Αντίστοιχες μειώσεις θα γίνουν σε όλους τους νομούς της χώρας.

Με αυτόν τον τρόπο υπολογίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα γλυτώσει ένα μεγάλο μέρος των 20 εκατομμυρίων ευρώ που καταβάλει ετησίως για την ενοικίαση περίπου 400 κτιρίων, στα οποία στεγάζονται υπηρεσίες της (σσ. Άλλα περίπου 400 κτίρια είναι ιδιόκτητα).

Επιπλέον στην λεωφόρο Κατεχάκη θα δημιουργηθεί Κλάδος Μεταναστευτικής Πολιτικής για τον χειρισμό όλων των ζητημάτων περιορισμού της λαθρομετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates