8/2/13

"Ο φάκελος των Ιμίων δεν έχει κλείσει": Τέρενς Κουίκ από τα Χανιά

Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο φάκελος των Ιμίων και της πτώσης του ελικοπτέρου δεν έχει κλείσει, όπως επίσης δεν έχει κλείσει και ο φάκελος Ηλιάκη" δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ στα Χανιά όπου βρέθηκε ως ομιλητής σε εκδήλωση για τα Ιμια που οργάνωσε την Τετάρτη η Συντονιστική Επιτροπή των Αν.Ελ. Χανίων. Οπως αναφέρει σε δελτίο τύπου της η Επιτροπή "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Χανιώτες και Χανιώτισες που τίμησαν την εκδήλωσή που διοργανώσαμε στις 06/02/13 με θέμα «Η αλήθεια πίσω απο την κρίση των Ιμίων», η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν : ο Βουλευτής Επικρατείας (Δημοσιογράφος) κ. Τέρενς Κουίκ, ο Βουλευτής Αχαΐας (Αντιπτέραρχος (Ι) Ε.Α.) κ. Γεώργιος Νταβρής, και ο πολιτευτής Ρεθύμνου (απόστρατος χειριστής ελικοπτέρων Π.Ν.)  κ. Νεκτάριος Μεταξάκης.


Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Χανίων, οι πολιτευτές Χανίων,  ο Συντονιστής και οι υποψήφιοι βουλευτές Ρεθύμνου, καθώς και ο υπεύθυνος Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά.

Κατα γενική ομολογία η εκδήλωση υπήρξε ενημερωτική προσθέτοντας μάλιστα νέα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα γεγονότα τον Ιανουάριο του 1996, με άριστα συντονισμένες ομιλίες και διεξαγωγή σε πολιτισμένο κλίμα συγκίνησης χωρίς εθνικιστικές κορόνες.

Όλοι ανεξαιρέτως οι ομιλητές  τόνισαν την επιτακτική ανάγκη για μιά κυβέρνηση που θα θέσει τα εθνικά μας συμφέροντα πάνω απ’ όλα τ’ άλλα προφυλάσσοντας το Αιγαίο μας, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας που δέχονται αυτή τη στιγμή «διπλωματικές» επιθέσεις απο γκρίζες ζώνες και σχέδια κοσοβοποίησής τους.
Συγκινητική υπήρξε η περιγραφή του πλωτάρχη - χειριστή ελικοπτέρου του Π.Ν. και πολιτευτή μας στο Ρέθυμνο, Νεκτάριου Μεταξάκη, που έζησε τα γεγονότα απο κοντά, ο οποίος έθεσε μιά σειρά ερωτημάτων, που μένουν αναπάντητα, όσον αφορά την προδοτική πολιτική που ακολουθήθηκε.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους 3 πεσόντες, τους Υποπλοιάρχους Παναγιώτη Βλαχάκο και Χριστόδουλο Καραθανάση καθώς και τον Αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό όπως επίσης και στον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη, που έδωσε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος του κατέπεσε στην προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού πολεμικού προασπίζοντας την εδαφική μας ακεραιότητα, του οποίου ο αδελφός παρευρίσκετο στην αίθουσα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates