14/3/13

Οι Ακροδεξιοί εταίροι της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ

του Γιώργου Γυπάκη
Η ψήφος του Κεφαλογιάννη κατά της άρσης της ασυλίας για τον Κασιδιάρη προσθέτει ένα ακόμα κομμάτι του παζλ σ' αυτό που όλοι γνωρίζουμε, ως στροφή της ΝΔ από τον δεξιό στον ακροδεξιό χώρο κάτι που φυσικά δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζει ολόκληρη την κυβέρνηση και των τριών εταίρων. Εαν η ΝΔ που είναι ο κορμός της κυβέρνησης στράφηκε προς τα ακροδεξιά, εκτίθενται οι υποτιθέμενοι κεντροαριστεροί της εταίροι. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, συνεργάζονται και στηρίζουν μια ακροδεξιά κυβέρνηση. Είναι άραγε τόσο σημαντικό το να μην πέσει η κυβέρνηση αυτή με την αποχώρησή τους; Ή δεν έχουν πια κανένα ιδεολογικό ενδοιασμό, επιβεβαιώνοντας τη ρήση των αγανακτισμένων "όλοι ίδιοι είναι";

Ας δούμε όλο το παζλ, όπως συντίθεται από τα ίδια τα γεγονότα και την τεκμηριωμένη δημοσιογραφική έρευνα:

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, κολλητός και μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του πορδηπουργού, έχει αποδείξει περίτρανα το ακροδεξιό του ταπεραμέντο, προτάσσοντας μεταξύ άλλων τη βία ως μέσο εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής.
Ο Νίκος Δένδιας. Διεθνώς γνωστός για τις εντολές που έχει δώσει στην αστυνομία και την κάλυψη που τη παρέχει στο να καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα, να βασανίζει πολίτες και να βιαιοπραγεί έναντι αθώων. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που να μπορεί να διαψεύσει φωτογραφίες, βίντεο και δηλώσεις. Και κυρίως, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να διαψεύσει το γεγονός ότι το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας που καλύπτει ο Δένδιας, έχει δώσει τα υψηλότερα ποσοστά στη Χρυσή Αυγή.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γραμματέας της ΝΔ. Κανείς δεν πίστεψε (ούτε οι δικοί του) τις δικαιολογίες του για τη στήριξη του Κασιδιάρη. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Ο Ηλίας Φιλιππακόπουλος, νέος Διευθυντής του γραφείου του γραμματέα της ΝΔ. Ο Βαξεβάνης αποκαλύπτει με έγγραφα ντοκουμέντα πως ο κολλητός και σύμβουλος του Κεφαλογιάννη υπήρξε υμνητής της Χούντας. Δύσκολο να πιστέψεις πως έχει αλλάξει μεγαλώνοντας. Και δύσκολο να πιστέψεις, ότι η ψήφος στήριξης του Κεφαλογιάννη στον Κασιδιάρη, δεν είναι αποτέλεσμα συσχετισμών μεταξύ των τριών προσώπων.
Ο Ι. Κωτούλας, σύμβουλος της κυβέρνησης για την Ιθαγένεια. Οπως αποκαλύφθηκε από πολλές πηγές, αλλά κυρίως από τον ίδιο μέσα στο βιβλίο του "Η άνοδος του Γ' Ράιχ" (που μπορείτε να κατεβάσετε από οποιοδήποτε από τα κεντρικά sites της Χρυσής Αυγής), πρόκειται για υμνητή του Χίτλερ και του ναζισμού.

Τον γραφικό Αδωνι Γεωργιάδη και το Μάκη Βορίδη, τους αφήσαμε για το τέλος, μια κι είναι πασίγνωστο το ακροδεξιό τους παρελθόν - ειδικά του δεύτερου, που ως ΕΠΕΝίτης και υποστηρικτής της Χούντας στα νιάτα του φωτογραφήθηκε να κραδαίνει το τσεκούρι του τραμπουκισμού. Και οι δύο είναι πολύ νέοι ακόμα για να...αλλάξουν ιδέες!

Είναι προφανές οτι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει κανένα ενδοιασμό να χαρακτηρίζει μεγάλο της εχθρό το ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συνεχίσει να στηρίζει μια κυβέρνηση ακροδεξιών. Αλλά το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου που έχει πάρει προσωπικά τον "πόλεμο" κατά της ακροδεξιάς; Ως πότε θα μας δουλεύουν;

Υ.Γ. Ο Ψωμιάδης της Θεσσαλονίκης. Πώς το είπε αυτό; "Είμαστε αδερφά κόμματα με τη Χρυσή Αυγη"; Τουλάχιστον αυτός δε μετέχει στην κυβέρνηση....αλλά, από μικρό κι από τρελλό, μαθαίνεις την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates