28/8/13

Ανακοίνωση βραβείων αριστείας από το Ίδρυμα Limmat

Το Πολυτεχνείο Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την υπογραφή διμερούς συμφωνίας με το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung*, με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας (Rosenbühlstrasse 32, 8044 Zurich, Switzerland), ένας από τους σκοπούς του οποίου είναι η προώθηση της εκπαιδευτικής αριστείας στον τομέα της μηχανικής.

Πιο συγκεκριμένα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat Stiftung πρόκειται να απονείμει Βραβεία Αριστείας ύψους 10.000, 8.000, και 6.000 € αντίστοιχα στους τρεις πρώτους αριστούχους αποφοίτους από κάθε Σχολή Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι θα αποφοιτήσουν το 2013 με τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου.

Μοναδικές προϋποθέσεις για την απονομή των Βραβείων Αριστείας Limmat είναι οι απόφοιτοι να είναι ελληνικής εθνικότητας και ιθαγένειας, να έχουν συγκεντρώσει τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου σε μία από τις 5 Σχολές τους, και να έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι μέχρι 18.10.2013.

Η επίδοση των τίτλων των βραβείων θα γίνει την 1η Νοεμβρίου 2013 κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης από εκπρόσωπο του Ιδρύματος Limmat.


* Το Κοινωφελές Ίδρυμα Limmat ιδρύθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 13 Μαρτίου 1972, και είναι αναγνωρισμένο ως μη κερδοσκοπική οργάνωση. Το Ίδρυμα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελβετία όσο και στο εξωτερικό, προσπαθώντας να τονώσει, να ενθαρρύνει και να στηρίξει πρωτοβουλίες που υπηρετούν το κοινό καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates