3/12/13

Εορτασμός 100 χρόνων από την ίδρυση της Δημοτικής Αγοράς: Από τον Δήμο Χανίων & τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς

Εκδήλωση για τον επίσημο εορτασμό της επετείου των 100 από την ίδρυση και λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων διοργανώνει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς  και ο Δήμος Χανίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2013, στις 17.00, στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την ιστορία της Δημοτικής Αγοράς - με παράλληλη προβολή διαφανειών από τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη, Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια περιπτέρου με φωτογραφικό υλικό από την ιστορία της Δημοτικής Αγοράς.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει ανάγνωση των δέκα μαντινάδων, που επελέγησαν για τα 100 χρόνια της Δημοτικής Αγοράς Χανίων (απόδοση από μέλη του Συλλόγου Στιχουργών Ν. Χανίων), ριζίτικο τραγούδι από τον Σύλλογο “Κρητικές Μαδάρες”, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Χανίων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παράθεση παραδοσιακού κεράσματος.


Δήμος Χανίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2013, στις 17.00, στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates