9/1/15

Περιοδικό L’Express «Είναι δύσκολο να σε αγαπάει ο μαλάκας»… Σαμαράς


caricature-charlie-hebdo-c-est-dur-d-etre-aime-par-des-cons_5183465Μάλακα χαρακτηρίζει το Σαμαρά γαλλικό περιοδικo! Απίστευτο; Κι όμως, ο παρανοϊκός ηγετίσκος της ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Τόσο, ώστε να τον βρίζουν διεθνώς!
Εκτενείς αναφορές και σκληρά σχόλια για την απάνθρωπη προσπάθεια του Α.Σαμαρά να εκμεταλλευτεί τον άδικο χαμό 12 ανθρώπων στο Παρίσι, φιλοξενούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Γαλλίας.
Το περιοδικό L’Express παραφράζει ένα σκίτσο από το Charlie Hebdo με την φράση «C’est dur d’être soutenu par des cons – Είναι δύσκολο να σε στηρίζουν οι μαλάκες» για να σχολιάσει τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε να συνδέσει την τρομοκρατική επίθεση με τους μετανάστες και την πολιτική της αντιπολίτευσης.
Το περιοδικό εξηγεί ότι «εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την τραγωδία για να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους».
«Ο Σαμαράς χρησιμοποιεί σαν εργαλείο το Charlie Hebdo» αναφέρει σε τίτλο η εφημερίδα Figaro απηχώντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε και στον ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση του απερχόμενου πρωθυπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates