17/9/11

Ποιός φταίει για την καταστροφή στο Κολυμβητήριο;

Μεγάλες ευθύνες φέρουν για την καταστροφή που έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, τόσο η σημερινή Δημοτική Αρχή των Χανίων, όσο και οι δύο προηγούμενες του Ακρωτηρίου, αφού δεν φρόντισαν να ολοκληρώσουν την περίφραξη, τη φύλαξη και δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν έστω και ελλειματικά, το κολυμβητήριο.
Γιατί αν σήμερα το Κολυμβητήριο λειτουργούσε, το ξήλωμα που έγινε στις εγκαταστάσεις του δε θα είχε συμβεί. Η εφημερίδα Πολίτης των Χανίων έχει καταγγείλει το γεγονός της κατεστραμμένης περίφραξης από το πρώτο κιόλας τεύχος, αφού μπήκαμε και φωτογραφήσαμε τις φθορές στη στέγη από κοντά. Κανείς δεν ασχολήθηκε ούτε τότε. Προφανώς, κάποιοι άλλοι έψαξαν όπως κι εμείς και βρήκαν την τρύπα στην περίφραξη στην πίσω πλευρά του κολυμβητηρίου, στην είσοδο που βγαίνει στις Κορακιες (κάθετος μονόδρομος στην ΕΟ Χανίων – Αεροδρομίου).
Το κολυμητήριο αυτό, ως απάτη ξεκίνησε (κατασκευάστηκε με λεφτά δανεικά, ενόψει των ολυμπιακών του 2004 που χρέωσαν τη χώρα στο βαθμό που γνωρίζουμε), ως απάτη συνέχισε (το χρησιμοποίησαν κάποιοι στις προεκλογικές τους υποσχέσεις ως το μεγάλο έργο που θα λειτουργούσε) και ως απάτη τελειώνει την ιστορία του, αφού όλοι ξέρουμε πώς δεν υπήρχαν λεφτά για να ολοκληρωθεί αφού η χώρα έχει χρεοκοπήσει κι ούτε πρόκειται, ειδικά τώρα να βρεθούν, 500.000 ευρώ που κάποιοι είπαν ότι κοστίζει η αποκατάσταση των ζημιών. Αραγε, στο κόστος αυτό, υπολόγισαν την κατεστραμμένη στέγη και τις φθορές στις ασυντήρητες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις;
Περισσότερα | στη σελίδα μας στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates