31/1/12

Απαγορεύσανε τα συσσίτια που οργανώνουν οι απλοί πολίτες !!!


Με το πρόσχημα της "προστασίας της δημόσιας υγείας" ένας απίστευτος τύπος, ο γ.γ. Δημόσιας Υγείας Αντώνης Δημόπουλος απαγόρευσε την παροχή μη οργανωμένου συσσιτίου και από μη αρμόδιους φορείς!!! Πρόκειται για μια ενέργεια "κατοχικού τύπου" πέρα από κάθε όριο συνταγματικότητας, αφού δεν είναι δυνατόν να στερείς από τους πολίτες το δικαίωμα να βοηθούν τους συνανθρώπους τους με όποιον τρόπο μπορούν. Αλλά πέρα απ' αυτό, η εγκύκλιος του γενικού γραμματέα δείχνει ότι το καθεστώς έχει ξεφύγει τελείως και επιβεβαιώνει αυτό που εδώ και καιρό γνωρίζαμε: θέλουν να εξοντώσουν τους ελληνες, με κάθε τρόπο και το θέλουν τώρα!

"Οι φορείς που ασχολούνται με την παροχή οργανωμένου συσσιτίου, αναφέρεται στην εγκύκλιο, θα πρέπει να ενημερώνουν γραπτώς και εγκαίρως για τη δραστηριότητά τους αυτή και να συνεργάζονται με την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας, σχετικά με τον προμηθευτή - παρασκευαστή, τον τρόπο, τον χώρο και τον χρόνο διάθεσης των συσσιτίων, έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει επίβλεψη της εφαρμογής όλων των υγειονομικών όρων και προϋποθέσεων, προκειμένου να διασφαλίζεται η υγιεινή των προσφερόμενων γευμάτων.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, και τα κοινωνικά παντοπωλεία και κοινωνικά καφενεία που ανήκουν σε επίσημους φορείς ή ΜΚΟ και τα οποία εξυπηρετούν κοινωνικά ασθενείς ομάδες υπόκεινται σε υγειονομικό έλεγχο από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates