14/3/12

Γονείς κράτησαν "όμηρο" βουλευτή στην Ικαρία

Τον βουλευτή Σάμου του ΠΑΣΟΚ, Πυθαγόρα Βαρδίκο, κράτησαν "όμηρο" στο αεροδρόμιο Ικαρίας αγανακτισμένοι κάτοικοι του νησιού.
Οι Ικαριώτες γονείς διαμαρτύρονται για το άλυτο, όπως λένε, εδώ και αρκετό καιρό, πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.
Μόλις πληροφορήθηκαν, ότι ο βουλευτής θα αναχωρούσε με το αεροπλάνο για την Αθήνα, έσπευσαν στο αεροδρόμιο, εμποδίζοντας την επιβίβασή του.
Οι γονείς ζητούσαν από τον βουλευτή, να τους δώσει λύση "εδώ και τώρα", όμως εκείνος τους ξεκαθάρισε, ότι δεν είναι εφικτό να λυθεί το θέμα στον χώρο του αεροδρομίου.
Τελικά, η πτήση εκτελέστηκε στις 12 παρά 10 το μεσημέρι, χωρίς να συγκαταλέγεται μεταξύ των επιβατών ο βουλευτής.
"Παραιτήσου τώρα" φώναζαν οι περίπου 40 Ικαριώτες γονείς στον Πυθαγόρα Βαρδίκο, καθώς η φράση του "είστε χύμα" πυροδότησε εντάσεις!

Ο Βουλευτής ζητούσε προθεσμία μιας εβδομάδας ώστε να έχει επαφές με το αρμόδιο υπουργείο αλλά και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με στόχο την επίλυση του προβλήματος. Ωστόσο η αντιπροσωπεία γονέων έμμενε στην απόφασή της να εμποδίζει την επιβίβασή του στο αεροπλάνο.
"Δεν θέλουμε ούτε συμπαράσταση ούτε κατανόηση, θέλουμε λύση!" δήλωναν αγανακτισμένοι οι γονείς, μιλώντας ζωντανά στο "Ράδιο Σάμος 102 fm".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates