18/5/12

Όλοι και όλα εναντίον ενός!!! Του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Του Τασου Παπαζαχαρία
Τι Ευρώπη!!!
Τι ΔΝΤ!!!
Τι Κόμματα των Μνημονίων στη χώρα μας!!!
Τι κανάλια Ξένα και ντόπια!!!
Τι εφημερίδες ξένες και ντόπιες!!!
Τι «αναλυτές» της οικονομικής κατάστασης!!!
Τι δημοσιογράφοι ντόπιοι και ξένοι!!!
Τι Λαγκάρτ, τι Μέρκελ, τι Γιούγκερ, τι Μπαρόζο, τι Ολι Ρέν και όλο το κακό συναπάντημα!!!
Απέναντι σε ποιον λέτε;;;; Στον Ελληνικό λαό!!! Ναι καλά ακούσατε!!! Στον Ελληνικό λαό!!!!
- Απέναντι στον άνεργο, στο μισθωτό, στο μεροκαματιάρη, στον συνταξιούχο, στον μικροεπαγγελματία, στον μικροβιοτέχνη, στον νέο επιστήμονα, στον αγρότη, τον κτηνοτρόφο!!!
- Απέναντι σε κάθε οικογένεια της χώρας μας!!!
Και αυτό γιατί;;;;;
- Γιατί ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να βάλει τέρμα στο δούλεμα, στην φοβία, στην τρομοκρατία, στην κινδυνολογία, με τις οποίες του έχουν βομβαρδίσει το κεφάλι τα δύο τελευταία χρόνια, του έχουν σπάσει τα νεύρα, του έχουν χαλάσει την υγεία του, τον έχουν οδηγήσει στην αυτοκτονία, στην απελπισία, στην χρεοκοπία, στην απόγνωση!!!
- Γιατί ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να σηκώσει το ανάστημά του, να βάλει τέρμα σ αυτή τη κατάσταση, σ αυτή την ομηρία, σ αυτή την αβεβαιότητα!!!
- Γιατί ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του την περασμένη Κυριακή τους έβαλε στην άκρη και έχει δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ την πρωτοβουλία των κινήσεων!!!
- Γιατί ο Ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν σκοπεύει να αφήσει αυτή του την προσπάθεια στη μέση η να γυρίσει πίσω στη γνωστή κατάσταση, που ζήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια!!!
- Έτσι λοιπόν έχουν επιστρατευθεί οι πάντες σε μια προσπάθεια που κάνει το διεθνές οικονομικό κατεστημένο να φρενάρει αυτή την απόφαση του Ελληνικού λαού και να ματαιώσει την εξουσιοδότηση που πρόκειται να δώσει με την ψήφο του στις επερχόμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, να τον αντιπροσωπεύσει επάξια σε κάθε περίπτωση που χρειαστεί, από την άλλη μέρα των εκλογών και στη συνέχεια!!!
- Γι’αυτό λοιπόν βαράνε τα όργανα σε όλους τους τόνους και σε κάθε ευκαιρία ενάντια στον Ελληνικό Λαό και στον εντολοδόχο εκπρόσωπό του που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
- Γι’ αυτό λοιπόν αυτή η επίθεση από όλους, ενάντια σε έναν!!!
- Γι’ αυτό λοιπόν τόσο φαρμάκι, τόση χολή, τόση λάσπη από όλους ενάντια στον ένα!! Αφού:
- Χάνονται και θα χαθούν οριστικά, εφ’ όσον ολοκληρωθεί η απόφαση του Ελληνικού λαού στις προσεχείς εκλογές, μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που έχουν εδραιωθεί δεκαετίες τώρα στην πλάτη του Ελληνικού λαού και ρουφάνε τον ιδρώτα του!!!
- Χάνονται και θα χαθούν οριστικά, οι υπάλληλοί τους, πολιτικοί, που τόσα χρόνια με ιδιαίτερη μαεστρία χειρίζονταν τα οικονομικά θέματα της χώρας μας, φουσκώνοντας με δισεκατομμύρια τις τσέπες τους και τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία!!!!
- Χάνονται και θα χαθούν οριστικά, οι προνομιακές μεταχειρίσεις από την πολιτεία της διαφθοράς, καναλαρχών και μεγαλοεκδοτών, μεγαλοβιομηχάνων και μεγαλοεμπόρων οι οποίοι ποτέ δεν έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη τους ώστε να ενισχύσουν τον κρατικό κορβανά!!!!!
- Χάνονται προνόμια!!!
- Χάνονται ευκαιρίες!!!
- Χάνονται βολέματα !!! Και τι δεν χάνεται σ’ αυτή τη χώρα των σύγχρονων
κοτζαμπάσιδων και μοντέρνων τσιφλικάδων!!!
Πως λοιπόν να μην ανησυχούν!!!
Πως λοιπόν να μην τρομάζουν στην ιδέα αυτή!!!
Πως λοιπόν να μένουν αδιάφοροι, όταν βλέπουν να χάνεται η γή κάτω από τα πόδια τους!!!
Και ποιος είναι αυτός που λέει να πληρώσουν επιτέλους και οι μεγάλοι!!!
Ποιος είναι αυτός που δίνει στους απλούς ανθρώπους ελπίδα!!!
Ποιος είναι αυτός που ήδη έχει δώσει το πρώτο τρανταχτό κτύπημα στο πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας!!!
Είναι και θα είναι ο Ελληνικός λαός, με αιχμή του δόρατός του, τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates