27/8/12

Η Συνέλευση Χαλέπας για το ξεπούλημα των λιμανιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς Στο σφυρί βγαίνουν και τα λιμάνια του νησιού μας . Οι τοπικοί παράγοντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είναι εύκολο να πουληθεί  το λιμάνι της Σούδας, γιαυτό να μην ανησυχούμε. Η Σούδα είναι λιμάνι στρατηγικής σημασίας και σε συνδυασμό με τις Αμερικανονατοϊκές βάσεις αποτελούν ένα από τα φιλέτα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν Οι Αμερικάνοι επενδυτές, οι Ισραϊλινοί , οι Τούρκοι κ.λ.π. αγοράζοντας το λιμάνι της Σούδας θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα εκείνων που θα θελήσουν να αιματοκυλίσουν την νοτιοανατολική Μεσόγειο. Θα ελέγχουν την επικοινωνία του νησιού, θα προσλαμβάνουν και θα απολύουν σύμφωνα με τους όρους των αποικιοκρατικών συμβάσεων. Θα καθορίζουν τον ελλιμενισμό των σκαφών. . .
Ας τους σταματήσουμε .Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη για την υποτιθέμενη ανάπτυξη, Διεκδικούμε το δικαίωμά μας να ζούμε  σε μια ελεύθερη χώρα χωρίς προστάτες, τοκογλύφους ,δανειστές . Να περπατούμε στα χώματά της χωρίς να παίρνουμε την άδεια των επενδυτών, να χαιρόμαστε  κάθε παραλία , βουνό και δάσος
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να σταματήσει το πλιάτσικο της χώρας μας Αυτός ο τόπος δεν πουλιέται . Η Σούδα ανήκει στους Χανιώτες .
Έξω τα ξένα αρπαχτικά από τον τόπο μας. Ο λαός δεν χρωστά τίποτε σε κανέναν.


                Συνέλευση Χαλέπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates