19/12/12

Αεροπορικά εισητήρια με 8 ευρώ για την Ευρώπη, μοιράζει η Ryanair που ανοίγει βάση στα Χανιά!

Ταξιδέψτε μόνο με 8 ευρώ σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό δίκτυο της RYANAIR κλείνοντας θέση για το Γενάρη,  άμεσα και μέχρι αύριο Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα!
Η Ryanair, γιορτάζει έτσι το άνοιγμα της νέας της βάσης στα Χανιά επενδύοντας στον τόπο μας πάνω από 70 εκ. και δημιουργώντας 500 νέες θέσεις εργασίας. Πιο συγκεκριμένα:
Η Ryanair, μια ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία εξαιρετικά χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Kate Sherry, οτι θα ανοίξει την πρώτη ελληνική βάση της (την 55η στο σύνολο) στα Χανιά, τον Απρίλιο του 2013 με ένα αεροσκάφος βάσης και παρουσίασε 11 νέους προορισμούς (26 στο σύνολο) από/σε Billund Δανίας, Bremen Γερμανίας, Bristol Αγγλίας, Eindhoven Oλλανδίας, Katowice Πολωνίας, Marceille Γαλλίας, Venice Ιταλίας, Vilnius Λιθουανίας, Warsaw Πολωνίας και Θεσσαλονίκη.
Η Ryanair θα επεκταθεί στα Χανιά, φέρνοντας ένα αεροσκάφος που θα έχει τη βάση του εδώ, με τους 11 προορισμούς που αναφέραμε, 106 εβδομαδιαίες πτήσεις (έως 89%), μεταφέροντας 500.000 άτομα το χρόνο τα οποία αντιστοιχούν σε 500 νέες θέσεις εργασίας, ενώ υπολογίζεται πως οι επιβάτες της θα αφήσουν στα Χανιά 250 εκ. ευρώ το χρόνο.
Η εταιρεία γιότασε τη νέα της βάση στα Χανιά με την έναρξη πώλησης 100.000 θέσεων με ναύλους που αρχίζουν από 8 ευρώ για ταξίδια σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό δίκτυό της τον Ιανουάριο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου. Οι νέοι προορισμοί της Ryanair Χανιά, θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα αρχίσει η πώληση των εισητηρίων στο www.ryanair.com από αύριο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρθηκε στην επιτυχή παρουσία της εταιρείας στην Ευρώπη τονίζοντας ότι είναι η φτηνότερη εταιρεία στην Ευρώπη και η πρώτη σε κρατήσεις, έχοντας φτάσει μέσα σε δύο χρόνια, το 1,6 εκατομμύρια επιβάτες (πρόβλεψη για το 2012) από 86.000 το 2010, ενώ οι θέσεις εργασίας που προσφέρει, αντιστοιχούν σε 1.000 άτομα ανα 1 εκ. επιβάτες. Το σημαντικό για μας, είναι πως η Ryanair δεν συνεργάζεται με tour operators, που σημαίνει ότι οι πελάτες της, δε συμπεριλαμβάνονται σε "πακέτα" ασύμφορα για τον τοπικό τουρισμο όπως τα all inclusive, αφού επιλέγουν μόνοι τους τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουν διακοπές στον τόπο μας.
"Οι επισκέπτες στην Ελλάδα μπορεί να κτυπήσουν σήμερα την ύφεση και να ξεφύγουν από τις υψηλές τιμές εισητηρίων και καυσίμων επιλέγοντας τις χαμηλότερες τιμές της Ryanair και με την εγγύηση ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στις τιμμές από τις αυξήσεις των καυσίμων ανάμεσα στα Χανιά και στους 25 Ευρωπαϊκούς προορισμούς" είπε η κ. Sherry.

2 σχόλια:

  1. Να δούμε αν σηκωθούν και φύγουν (ή μειώσουν τις πτήσεις τους) οι Tour operators από τα Χανιά και την Κρήτη πώς θα γεμίσουν όλα τα ξενοδοχεία. Προς ενημέρωσή σας όπου πήγε η εν λόγο εταιρεία, μόνο συντρίμμια άφησε με την φυγή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τιμές που αναφέρουν είναι αν κλείσεις καιρό πριν τα αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό.Επίσης οι τιμές είναι χωρίς τους φόρους των αεροδρομίων που σε αρκετές περιπτώσεις είναι αρκετά υψηλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates