11/2/13

Κατάθεση στεφάνων στους τάφους των Βενιζέλων από εκπρόσωπους των Αν.Ελ.

Την Πέμπτη 07/02/13 οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουϊκ (Επικαρατείας) και κ. Γεώργιος Νταβρής (Αχαϊας) επ’ ευκαιρία της επίσκεψής τους στα Χανιά για συμμετοχή στην εκδήλωση για τα Ίμια, συνοδευόμενοι απο τους πολιτευτές Χανίων κ. Παντελάκη, κ. Σαματά και κ. Τσιριγώτη καθώς και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Χανίων κατέθεσαν στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πραγματοποίησαν σύντομη επίσκεψη στο μνημείο του ήρωα της Επανάστασης της Κρήτης, Σπύρου Καγιαλέ, που έκανε το σώμα του ιστό αψηφώντας τα κανόνια και τον κίνδυνο που σήμαιναν για τη ζωή του, προκειμένου να συνεχίσει η ελληνική σημαία να κυμματίζει, που μερικοί σήμερα θα προτιμούσαν να την έχει πάρει ο αέρας όπως ξεδιάντροπα πρότειναν για τα Ίμια.

Η συμβολική πράξη που επακολούθησε την χθεσινή εκδήλωση τιμής για τα Ίμια σκοπό έχει να καταστήσει σαφές, πως για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Εδαφική Ακεραιότητα και η Ανεξαρτησία της πατρίδας μας αποτελούν αδιαπραγμάτευτο αγαθό και κατάκτηση του έθνους μας, το οποίο σήμερα βάλλεται και είμαστε αποφασισμένοι αλλά και οφείλουμε να προασπίσουμε πάσει θυσία όλοι οι Έλληνες πατριώτες.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates