11/2/13

Ανάλυση του προγράμματος ΕΣΠΑ 22,5 εκ. ευρώ απόψε στις 7 μ.μ. στο Επιμελητήριο Χανίων

Σήμερα Δευτέρα στις 7 μ.μ. στο Επιμελητήριο Χανίων παρουσιάζονται στους επιχειρηματίες και υποψήφιους επιχειρηματίες οι λεπτομέρειες του προγράμματος ΕΣΠΑ «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» ύψους 22,5 εκ. ευρώ,
Το πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου και υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης, την Αναπτυξιακή Κρήτης, και τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού.
Ο Περιφερειάρχης τα Επιμελητήρια και η Αναπτυξιακή Κρήτης καλούν για ενημέρωση στην ανοιχτή εκδήλωση τους επιχειρηματίες, αλλά και νέους υποψήφιους επιχειρηματίες ώστε στη συνέχεια να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα το οποίο θα τονώσει την επιχειρηματικότητα και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από 24 Φεβρουαρίου έως 25 Απριλίου 2013.
Στη παρουσίαση του προγράμματος απόψε στο Επιμελητήριο Χανίων τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη (βρισκεται στην Αθήνα με φορείς του Λασιθίου) θα εκπροσωπήσει ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης.
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις ενημέρωσης του προγράμματος
Ανάλυση λεπτομερειών του οδηγού του προγράμματος μετά το Ηράκλειο το Ρέθυμνο και τα Χανιά θα γίνουν:
-Άγιος Νικόλαος 13/2 7 μ.μ. Επιμελητήριο Λασιθίου
-Πέραμα Μυλοποτάμου 8/2 6 μ.μ.
-Κίσσαμος 12/2 6 μ.μ.
-Σητεία 14/2 6 μ.μ.
- Αναμένεται να καθοριστούν ημερομηνίες ενημέρωσης του προγράμματος στην Ιεράπετρα και σε άλλους δήμους της ενδοχώρας της Κρήτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates