25/2/13

Ολεθρος οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ. Πανηγυρίζουν την ανυπαρξία τους;

Πού τη βρισκει τη χαρά το ΠΑΣΟΚ και πανηγυρίζει για τις εσωκομματικές του διαδικασίες, είναι απορίας άξιον, με άλλους πρώην υπουργούς του στη φυλακή και άλλους υπόλογους για τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλα.... Και είμαστε ακόμα στην αρχή....
Το κόμμα που δίδαξε τη διαφθορά στην κοινωνία, που εισήγαγε τη νομιμοποίηση της λαμογιάς στην πολιτική πράξη και που βυθίστηκε στην ανυποληψία με τις λίστες, τις μίζες, τα φουσκωμένα στατιστικά και τα ψεύτικα λογιστικά "επανιδρύεται". Το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο και το λαό στο γύψο, πανηγυρίζει.
Εκτός από τα μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτεί όμως, δεν υπάρχει κανείς άλλος να μας πείσει πως τα στοιχεία για τη συμμετοχή στις προσυνεδριακές διαδικασίες είναι αληθινά.
Γιατί εάν είναι όλα αληθινά, τότε από τις 110.000 άτομα που ψήφισαν σε όλη την Ελλάδα, το 1% περίπου (δηλαδή οι 1075 ψήφισαν στα Χανιά). Μας συγχωρείται αλλά από το 1.000.000 που ψήφισαν το 2004 για την εκλογή Προέδρου, υπολείπεται κάμποσο. Κι από τους 13.000 που ψήφισαν τότε στα Χανιά, σήμερα λείπουν πολλοί. Το 2007 στην εσωκομματική 'μάχη' Παπανδρέου - Βενιζέλου  στις κάλπες συμμετείχαν περισσότεροι από 7.000 Χανιώτες, ενώ 2.500 εξέλεξαν τον σημερινό πρόεδρο του κόμματος λίγο πριν τις εκλογές του 2012.
Που τη βρήκαν τη χαρά;

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ:
• ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ: Αριστίνδην εκλέγονται οι: Χρύσα Χαριτάκη, γραμματέας ΠΑΣΟΚ Περιφέρειας Κρήτης, Χριστίνα Φραγκογιάννη, γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, οι δήμαρχοι που εκλέγονται με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαλανδράκης (Πλατανιά), Γρηγόρης Μαρκάκης (Αποκόρωνα), Γιώργος Δερμιτζάκης (Καντάνου - Σελίνου), Μανώλης Σκουλάκης (Χανίων), οι πρώην βουλευτές Ευτύχης Δαμιανάκης, Σήφης Βαλυράκης και Ευαγγελία Κουρουπάκη.
 Με ψήφους εκλέγονται οι: Μαρία Απέργη, Δημήτρης Βενιανάκης, Δημήτρης Βιδάλης, Χρυσάνθη Βουλγαράκη, Νικόλαος Δελημπαλταδάκης, Χριστίνα Κοτσιφάκη, Γιώργος Κώστος, Δημήτρης Λεμονής, Γιώργος Λεντάρης, Μανούσος Λιονάκης, Γιώργος Λουγιάκης, Αμαλία Μπασιά, Χαράλαμπος Μπατάκης, Γιάννης Νικηφοράκης, Βασιλική Προφητάκη, Αιμιλία - Χαρά Σαριδάκη, Αθανάσιος Σοφιανός, Φώτης Σχολίδης, Χαραλαμπία Τσώλη, Μανώλης Τραχαλάκης, Γιάννης Φακιδάρης, Φραγκίσκος Φραγκιαδάκης και Στέλλα Χαριτάκη.
• Δ. ΚΙΣΑΜΟΥ: Γιάννης Κουρτάκης, Aναξαγόρας Τσικαλάκης, Σπύρος Σειτανίδης και Αγάπη Ανδρονικάκη.
 • Δ. ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ:  Μανούσος Βατσάκης, και Κώστας Σοφιάκης.
 • Δ. ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ: Βαγγέλης Μαρματάκης και Μιχάλης Σαρτζετάκης.
 • Δ. ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Γιώργος Χαριτάκης, Ολγα Λεβάκη, Αντώνης Τζινευράκης, Γιάννης Μαθιουδάκης και Βιβή Κιαγιά.
• ΝΕΟΛΑΙΑ: Από τη νεολαία για το συνέδριο εκλέγονται αριστίνδην οι Αντώνης Σαμιωτάκης και Παναγιώτης Σημαντηράκης. Για τους υπόλοιπους θα κριθεί από το πόσοι νεολαίοι ψήφισαν πανελλαδικά ώστε να βγει το μέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates