23/4/13

Στα Χανιά πανηγυρίζουμε για τα κρουαζιερόπλοια που έρχονται, στο Ηράκλειο απολαμβάνουν το βραβείο του Cruise Insight

πηγή: ΕΡΤ
Ως το ποιο αναβαθμισμένο λιμάνι για το 2012 (Most Improved Destination) ψηφίστηκε από στελέχη κρουαζιέρας (Cruise Executives) και από το περιοδικό Cruise Insight, το λιμάνι του Ηρακλείου.
Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι, το λιμάνι κέρδισε τα βραβεία του Διεθνούς Οργανισμού Project Management (IPMA), αλλά και το δεύτερο βραβείο του Port of the Year από το περιοδικό Cruise Trade insider.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μπρας δήλωσε: «Αυτή η νέα διάκριση για το λιμάνι έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά ότι οι προσπάθειες για την αναβάθμιση του προορισμού Ηράκλειο, πιάνουν τόπο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό το νέο βραβείο αφού προέρχεται αποκλειστικά από υψηλόβαθμα στελέχη κρουαζιέρας και κάνει ακόμα ποιο γνωστή την προσπάθεια μας στους κόλπους της παγκόσμιας κρουαζιέρας. Το άνοιγμα των αγορών στην Ασία θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές τα επόμενα χρόνια στην παγκόσμια αγορά κρουαζιέρας και θα πρέπει από νωρίς να δοθεί ιδιαίτερη σημασία και βάρος στην κατάλληλη οργάνωση και εξωστρέφεια της Ελλάδας και των λιμανιών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates