16/9/13

Βιρβιδάκη Παραιτήσου! Επιστολή προς το χανιώτη βουλευτή από μία πρώην νεοδημοκράτισσα.

Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε από τη χανιώτισσα Νίκη Λατινάκη, πρώην νεοδημοκράτισα και ψηφοφόρο του βουλευτή Κυριάκου Βιρβιδάκη, μετά την αποκάλυψη της πλαστής ψηφοφορίας που έκανε στη Βουλή. 

Κύριε Βιρβιδακη Κυριάκο. 
Νομίζω ότι μπορώ να σε αποκαλώ με το μικρό σου όνομα . 
Από χθες που είδα αυτό ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ βίντεο, δεν μπορούσα να το πιστέψω . Αν είναι δυνατόν ! Που φθάσατε! Τόση ξεδιαντροπιά !.... 
Χιλιάδες εικόνες από το παρελθόν, μου κατέκλυσαν το μυαλό .
 Όταν σε πρωτογνώρισα γιατρό στην νεφρολογική κλινική Χανίων. Γνώρισα ένα μαχητή γιατρό ,άνθρωπο ,που αγωνιζόταν για την ανθρώπινη ζωή. 
Μετά την περίοδο του 1990 που κατέβηκες υποψήφιος έμεινα δίπλα στον Μαχητή ,άνθρωπο, επιστήμονα . Ποτέ δεν πίστεψα σε πολιτικές η δεν ασχολήθηκα (μέγα λάθος). Πίστευα και πιστεύω στον άνθρωπο . 
Αναπολώ ατέλειωτα βραδιά, αφισοκολλήσεις. Να κυνηγάμε τους «εχθρούς μας» τους πασοκτσήδες . Να βλέπουμε να μην μας κατεβάσουν τοις αφίσες . Να τρέχουμε από την μια συγκέντρωση στην άλλη . Κλάματα και οδυρμός όταν εσύ «έχανες». Θυμός όταν ο Μαρκογιαννακης σε καθαιρούσε από την βουλευτική σου θέση ….. 
Ατέλειωτες αναμνήσεις που τώρα έχουν γίνει μαχαιριές που πονάνε . Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο μαχητής ,ο άνθρωπος ,ο επιστήμονας, έγινε ανδρείκελο των κατακτητών μας ! 
Δεν μπορεί να έκανα τόσο λάθος εκτίμηση ;. ΓΙΑΤΙ;;;;;ΕΣΥ;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;; Που πήγε ο μαχητής ,ο άνθρωπος , ο επιστήμονας ! 
Κύριε Βιρβιδάκη δεν πιστεύω να μην ξέρεις τι ψηφίζεται . Εκτελείτε εντολές του κατακτητή. Έχετε καταπατήσει κάθε συνταγματικό ανθρώπινο . εργασιακό δικαίωμά μας . Τον "οίκο της ελληνικής Δημοκρατίας" τον έχετε κάνει κομαντατουρα 
 Εσείς εκτελεστές μας .Έναντι αδρής αμοιβής . Η δημοκρατία δολοφονήθηκε Το σύνταγμα το έχετε κάνει κουρελόχαρτο . Πάνω από πέντε χιλιάδες συμπολίτες μας για να μη χάσουν το τελευταίο που τους αφήσατε την αξιοπρέπεια τους ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ Χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποι μας τρώνε από τα συσσίτια. 
 Χιλιάδες άλλοι Έλληνες κλείσαμε τα σπίτια μας ,χάσαμε τον κόπο, τον ιδρώτα μιας ζωής και φύγαμε, στην ξενιτιά .
 Τα παιδιά μας που με κόπο και ιδρώτα τα μορφώσαμε μεταναστεύουν . 
Κλείσατε νοσοκομεία, «εσύ ο γιατρός»! 
Κλείσατε σχολεία . 
Κλείσατε τις επιχειρήσεις . 
Κλείσατε τα σπίτια μας ……. 
Αλλά το ποιο σημαντικό για μένα ΔΟΛΟΦΟΝΉΣΑΤΕ την αξιοπρέπεια μας την ελπίδα μας ,την υπερήφανεια μας .Τα όνειρα μας . 
Ο κόσμος δεν σας ψηφίζει . Το ξέρετε .Αλλά με φασιστικούς εκλογολόγους κάθεστε εκεί που κάθεστε . Έχετε γίνει ένα, οι πρώην άσπονδοι «φίλοι» για την καρέκλα ,την εξουσία . 
Άραγε τα βραδιά κοιμάστε ήσυχοι ; 
Ξέρεις ,ξέρετε, ότι ο κόσμος κάποια στιγμή θα ΞΥΠΝΉΣΕΙ ! 
Θα γίνει και αυτός ΈΝΑ για να ξανακερδίσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ . 
Λυπάμαι που κάποτε σε εμπιτεύτηκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates