23/9/13

Κινητοποιήσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ στα Χανιά

Η ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και το σωματείο μας εδω στα Χανιά συμμετέχει και στην 48 ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για αύριο Τρίτη 24 /9 και Τετάρτη 25/9 .
Καλούμε μαζικά και αγωνιστικά τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία και να δώσουν το παρών τους στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν .
Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ θα είναι αύριο Τρίτη το πρωί ,10.30 η ώρα ,στην Πλατεία της δημοτικής  αγοράς .
Το σωματείο μας θα έχει νέα ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στις 8 το πρωί ,στο εργατικό κέντρο Χανίων.
Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων εκφράζει την αγωνία των μελών του, που βλέπουν να καταργούνται υπηρεσίες και να απολύονται συνάδελφοι, με την ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ θεατές, να προκηρύσσουν 24ωρες ή 48ωρες απεργίες.
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους στα Χανιά, έχουμε κατ' επανάληψη αποδείξει την αγωνιστική μας διάθεση, συμμετέχοντας μαζικά σε απεργίες και καταλήψεις υπερασπιζόμενοι το δίκαιο αίτημα για εργασία με αξιοπρέπεια σε όλους τους συναδέλφους χωρίς  κανένα απολυμένο.
Τώρα , είναι η ύστατη ώρα  αποφασίζοντας σε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις να προχωρήσουμε με ένα πλαίσιο αγωνιστικό, σε μαζικές γενικές απεργίες  μαζί με τις άλλες  ομοσπονδίες και τα  πρωτοβάθμια σωματεία.
Η  αρχή ενός πολυήμερου αγώνα, μαζί με εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομειακούς, διοικητικούς των πανεπιστημίων  και κάθε άλλο κλάδο που κινδυνεύει με διαθεσιμότητες και απολύσεις είναι  επιβεβλημένος.
Εκ μέρους του Δ.Σ
 
Η πρόεδρος
Αθηνά Γιαννουλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates