21/10/13

Μαρκογιαννάκης εναντίον Βολουδάκη

Τα “χαρτιά” του άνοιξε ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής  Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αντιθέσεις” της ΚΡΗΤΗ TV και το Γιώργο Σαχίνη.
Αποκάλυψε ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Χανιά με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα υπάρξει άλλη κεντροδεξιά υποψηφιότητα.

Ο κ .Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε ακόμη στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης λέγοντας
“δεν με ρώτησε, ούτε με ενόχλησε κανείς για τον Ο.Α.Κ. Αυτοί που τα έκαναν, αυτούς να πάτε να τους ρωτήσετε εάν έχουν κάνει κάτι για την Κρήτη" προφανώς εννοώντας το συνάδελφό του Μανούσο Βολουδάκη που 'οραματίστηκε" και υλοποίησε την ιδέα της συνένωσης ΟΑΔΥΚ-ΟΑΝΑΚ.
Αποκαλυπτικός και καταιγιστικός ήταν ο βουλευτής μιλώντας για τις εκλογές καθώς σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός μπροστά στις πιέσεις της τρόικα -και εφόσον αυτή συνεχιστεί- θα πρέπει να προσφύγει σε νωπή λαϊκή εντολή έως τις 13 Δεκεμβρίου (που λήγει η λίστα).
Ακόμη δήλωσε ότι δεν αποδέχεται τη θεωρία των δύο άκρων και ειδικά για την αξιωματική αντιπολίτευση που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στη διαμάχη Βενιζέλου – Αβραμόπουλου ο κ. Μαρκογιαννάκης τάσσεται σαφώς υπέρ του υπουργού Άμυνας σημειώνοντας με νόημα ότι για όποιο πολιτικό υπάρχει έστω και η υπόνοια “σκιάς”, καλό θα ήταν να προσφεύγει μόνος του σε Εξεταστική επιτροπή.
Για τη Χρυσή Αυγή τόνισε ότι και μόνο το κρυφό της καταστατικό, αποδεικνύει προπαρασκευή για ανατροπή του Πολιτεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates