21/11/13

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών

Το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών ενημερώνει πως υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για χειμερινά ρούχα και παπούτσια (κυρίως ανδρικά και παιδικά) αλλά και για κουβέρτες, παπλώματα και sleeping bags.  Επίσης υπάρχει ανάγκη για λάδι και συσκευασμένα τρόφιμα (ντοματάδες, πελτέ, κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, ρεβίθια, φασόλια, ρύζι κλπ).
Όποιος επιθυμεί μπορεί να αφήνει τα πράγματα που θέλει να προσφέρει (παρακαλούμε να είναι σε καλή κατάσταση)  στο Στέκι (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5) καθημερινά τα απογεύματα, ή στο Ισόγειο στην  Τerra Verde που βρίσκεται δίπλα στο Στέκι, ή να παίρνει τηλέφωνο στο 6976677743 για να ερχόμαστε να τα παίρνουμε εμείς από το χώρο σας.
Η Ομάδα Υποστήριξης Αστέγων του Κοινωνικού Στεκιού-Στεκιού Μεταναστών μοιράζει είδη ρουχισμού και παπούτσια σε όσους χρειάζονται κάθε Πέμπτη  7.30- 8.30 στο χώρο του Στεκιού. Επίσης συνεδριάζει κάθε Πέμπτη στις 8.30 για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει πιο ενεργά στα ρούχα ή στο συσσίτιο, που προσφέρεται κάθε Κυριακή στις 12,00μ.μ. ανελλιπώς εδώ και τρία χρόνια.


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates